Eile oli meil vaike dinner party ja serveerisin Maailma Parimat Pitsat.
Kergelt adapteeritud Wolfgang Puck's Shrimp and Onion pizza:
Pitsa taigen
Krevetid (mida suuremad, seda paremad), puhastatud, umbes 16 tk. Pane plastikust kaussi, vala oliiv oli peale, oreganot, tuumiani, ja basiilikut, sega ja pane kulmkappi marineerima.
Mozzarella, Fontina (voib millegagi asendada) ja kitsejuustu
Loigu 2 tomatit (pigista ornalt mahl ja seemned valja, muidu jaab see vedelik pitsa peale ja sogane on) ning 1 valge sibul.
Paprika - loigu ja prae ornalt paar minutit.
Lukka ahi nii korgele kui laheb. Rulli pitsa valja (mul kaasa teeb) aar peaks paksem olema). Vota krevetid valja ja prae kuskil 30 sek et ornalt varvi saaks ja vesi valja laheks. Siis kergelt soola krevettidele.
Pintselda taigen oliivioli ja tsillipipra seguga, lao mozzarella ja fontina, sibul, krevetid, paprika ja koige peale kitsejuust ja ahju. Umbes 10 min, hoia silm peal.
Ma taiesti plaanisin pilti teha aga soodi nii kahku ara et ei saanudki. Mingi kerge punane vein voiks juurde sobida.
Valjas on ilus ja soe, puud on kergelt roheliseks lainud ja ohus on selline lootuse tunne mis ikka kevadega tuleb. Ajasin end hommikul 7 ules ja valja jooksma, jooksin mooda lahe aart ja vaade oli nii kaunis ja rahulik. Nuud istun poes ja loodan et naised rundavad. Saatsin koigile teate et kogun kergelt kasutatud pidulikke kleite mis lahevad kooli lopetamiseks nendele tudrukutele kes muidu ei jaksaks ise osta ning paris mitmed on toonud oma kleidid.
Eilsest veini liigtarbimisest on kergelt uimane olemine. Tahaks kuskile end maha istuda ja naiteks raamatut (loe:ajakirju) lugeda. Ilusat nadalavahetust.
see taaskasutus kleidile on ideaalne idee, olin ise ka kunagi hädas oma lõpukleidi leidmisega, aga sattusin ühte NY butiiki tallinnas ja seal sain megaseksika kleidi, oh, lõin alles laineid :D
ReplyDelete