April 22, 2008

Beautiful blooms

Kevad tuleb, visalt, aga tuleb. Nadalavahetus oli paris soe. Chris tuli kylla ja veetsime aega suues suurt sokolaadi torti (maitsev aga ei midagi erilist) ja kuulates Chrisi lugusid kohtingutest. Chris lahutas eelmine aasta, kasvatas habeme ette (nagu naised vaat teevad uue soengu vms parast suhte loppu) ja on nuud tagasi "mangus". Koige esimene kohting tuli jahimeeste ohutus-teemalisest klassist. Ma motlesin et kaval naine, mis nutikas moodus mehi kohata. Teine tuli online-kohtingu kohast ja kui pildid naost olid atraktiivsed siis kohtudes sai selgeks et naine oli tunduvalt kaalukam kui Chris. Ja Chris pole peenike kuigi on kaalus alla votnud. Aga tolle tutarlapsega said nad headeks sopradeks ja kaivad koos trennis nuud. Kolmas naisterahvas oli atraktiivne ja sobralik aga vestlus jattis soovida. Kui Chris kusis mis talle meeldib teha, siis oeldi et toole ja tagasi soita! Chris tellis karmelt viski ja uuris murelikult et kas see ongi nagu highlight voi akki meeldib miskit veel. Jaa meeldib, telekat vaadata. Chris kusis lootusrikkalt et mida ta vaatab (Discovery, CNN, kasvoi cooking shows) ja vastati et noh ukskoik mida. :)

Sokolaadikoogile moeldes peksin end voodist ules ja laksin parki jooksma. Park on vee aares, vaade on nii ilus ja rahulik. tagasi tulles otsustasin pilti teha maja ees olevatest puudest. See roosade oitega on vist nimetet Dogwood.



4 comments:

  1. mmm mis puud, tahan ka neid siia tiigi äärde!

    ReplyDelete
  2. Mina teisipäeva õhtul mõtlesin, et kui kolmapäeval ilus ilm on, siis lähen teen mõned pildid, sest meie unisevõtu loodus on ka ärkamas samal moel:) Ja näe, H praktiliselt loodetud kaadrid juba üles riputanud. Mõnna! (seda enam, et ma pildistama ei jõudnud...) Kevad on tore, mis siis, et meil täna muudkui sajab ja sajab...

    ReplyDelete
  3. tulin eile berliinist, kus õunapuud olid kohevates roosades õites :D mõnus, kevad 8)

    ReplyDelete