April 11, 2008

Madonnast ja Meelis Laost

Kui ma Ameerikasse ligi kumme aastat tagasi tulin, mu vend kusis iga kord kui raakisime et kas ma olen Madonnat nainud. Madonna on siiamaani nagemata, eks ole, aga muid vapraid ja ilusaid on aeg ajalt kohatud.



Maletan kunagi Tallinnas uhes eliitrestoranis ettekandja olles sai nahtud igast rikkaid ja tousvaid mehi (Hannes Tamjarv, Toomas Truuvert, jne) oma blondide, peenikeste ja sihvakate naistega mis iganes siis nadala maitse oli. Meelis Lao oli tol ajal Katlin Maraniga, kes tavaparaselt ettekandjatega silmsidet ei loodud (klassivahed ikkagi). Teine ettekandja vottis tellimuse ja Katlin vingus ja virises ettekandja kallal kuni lopuks Meelis Katlinile peale karatas. Meie naisterivilt sai Meelis kull plusspunkte.

Ja siis Orlando's Disneyworldis jalle ettekandjana (mis teed, uliopilase suvi) Wolfgang Puck restoranis - mida kusjuures soojalt soovitan, tavaliselt kui kuskil toitlustuskohas tootad, hasti seal suua ei taha aga see restoran toimis nagu hasti olitatud masinavark. Ulemisene korrus oli siis celebritite paralt, uks ohtu nagin Demi Moore'i kes oli pisikene. Olen 1.67m aga peajagu temast ule.

New Yorgis: Steve Buscemit, Howard Sterni, Jessica Simpsonit. Jallegi luhike ja naonahk oli toesti halb. Kas pole kole et mul oli hea meel selle ule, et minul parem. Uhh.

Aga minu korghetk kuulsustega oli Kristiine Kaubanduskeskuses paar suve tagasi kui ma Ita Everit nagin. Jooksin talle jarele ja pahvatasin "Ita Ever!". Pooraski ringi, teised inimesed ka peatuvad ja vaatavad ning ma puterdasin midagi et oh ta on nii tore, mulle ja meie perele nii meeldib ja ma olen talle lilli alati tahtnud tuua ja siis tegin pausi kuna lilli muudi paari meetri kaugusel aga ma ei olnud oma rundeplaani labi moelnud. Laksin naost punaseks. Ita Ever vaga daamilikult naeratas lohutavalt ja ytles et see talle koige suurem kingitus kui inimestele ta meeldib. Lehvitas ja laks edasi.

2 comments:

  1. icic...kusjuures ka mina olen avastanud ennast natuke liiga valjult mõne lemmiku poole näidates nime ütlemas ;)
    aga see on jube nõme, kui palju ka siin näeb seda, et müüjaid ja ettekandjaid koheldaks enagu alamklassi...ok ma ka ei sooviks seda tööd teha aga ikka, ta on ka inimene ja sorry, kuid vahel teenib isegi minust rohkem.....
    kui rikkus ja kuulsus anna kaasa kõrvalnähtusena ülbuse ja enesekesksuse, siis ma eelistaks tavaline inimene olla :D

    ReplyDelete
  2. Minul on jälle see, et kui ma kedagi pikalt telekas näen tekib mul tunne nigu ma tunnen teda ja võin tänaval sellele kuulsuses täiesti siiralt TSAU röögatada :P loomulikult järgneb sellele pilk et WHO THE HELL ARE YOU!

    ReplyDelete