April 9, 2008

Depression & Recession

Majandus on pohjas. Kinnisvara kriis. Iive nukker. Soda kestab. Nagu sellest vahe veel, teatab kohalik tropp (ma siit kaugelt voib olla vaga padev ei ole, kes vastu vaidleb, andku teada) kohalik tropp siis - Peeter Vosa - et tema ei abiellu kunagi!

Ei.Voi.Olla. Utle et ei ole nii. Kui paljud naised, mul sportlik huvi eks, seda kulda siin tahtsid abikaasaks ja oma laste isaks?



Selle pildi pohjal ma kahtles seksuaalsuunatluses nii kogu selle totra outfit-i kui ka meeletu paikesepuudri kihiga naos. Aga nagu Kroonika margib on tyyp "yrgset kirge tais." Oehhhh.

Pidagem vastu, pidagem vastu. Lootus, nagu oeldakse, sureb viimasena. Cheers!

5 comments:

  1. oh sa mu linnupoja, paid sulle sinna aga mis puutub selle võsa petsi, siis ka mina ei saa aru tema fenomenaalsusest..... tundub, et eesti on liialt täis selliseid nõdrameelseid, kes teda fännavad ja ka seda nõmedat saadet tõsiselt võtavad...

    ReplyDelete
  2. kas teda fännatakse Eestis vä?
    Ma ka absoluutselt ei seedi :S ja palju õnne talle, kui ta ei abiellu!

    ReplyDelete
  3. Naistele on alati nn pahad poisid ja vigurdajad meeldinud ja noh lollusi see võsapets teha oskab. Äkki tema nn naine kellega tal lapsed ja uuesti kokku kolis tunneb mingit emaliku kohustust päästa, mis annab :P

    ReplyDelete
  4. äkki on tal suur riist ja oskab sellega trikke teha..... IRW
    kuid hellikul on vist õigus, haletsus-emadus-armastus?!?!

    ReplyDelete
  5. If, VIKI MILLEST SA KÜLL MÕTLED!

    ReplyDelete