April 27, 2008

Toidust

Ma aeg ajalt agiteerin koduseid mulle eesti ajakirju ja kupsiseid/komme/hapukoort jne saatma. Tana sattusin netimarket.ee-sse kust saab toitu koju tellida. Ja ohhhhhhhh...... Ma raagin ma olen ablas naine (emast), koju tulles kallistan peret ja siis lahen otsejoones toidupoodi. Pakusin kull valja et akki lahme kohe sinna lennujaamast aga vaadati viltu. Voi tirin oe Maksimarketisse ja siis ta kopsutab kingakontsa karsitult ja vaatab et mida imet ma ahhetan jaatiste voi jogurti voi kookide ule.

Poltsamaa marmelaadi vaatasin, nii hea tundus. Ja $2 ma kull midagi sarnast siit ei leia.
Punasesostra siirup - hadavaljalik mannavahuks (G-l on alati hasti naljakas nagu ees kui ta vaatab mind mannavahtu soomas).
Juubeli pulbrit - ma ei maletagi enam kuis maitses aga kindlasti oli hea...
Eesti oma vaniljepuding. Njuuks. Kohukesed. Njuuks. Koik need sajad erinevad jogurtid mis niiii head olid. Njuuks.
Eesti lihatooted. Lemmiku vorst. Viinerid igasugused.
Kalevi Ekstra kupsised. Ahh
Leibur ja Pagaripoisid - ma saadan soojad soojad tervitused ja haad motted te poole

G tuleb ules kus ma arvuti taga ja lohutab et aga sul olen mina ju. Not now, honey, not now. :)

Lisan erutatult juurde et laheme siinsesse vene poodi kus on pelmeene!!!! Ma ei ole pelmeene ule 7 a soonud. Ja piltide pealt nagin et Kalevi komme on ka. Vau.

2 comments:

  1. oh sa pisike, saadaks sulle kohe kalevi komme ;)
    aga kõik kes väljamaal elaad kurdavad kahte asja...kalevi kommid ja must leib :D

    ReplyDelete
  2. The primary activities of the Commonwealth are designed to create an atmosphere of economic co-operation between member nations, as well as the promotion of democracy, human rights, and good governance in those nations.. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]mulberry outlet[/url Laurent are numerous hotels to meet any budget !!!!. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose women parka[/url] Oexcebjmo
    [url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora bracelets[/url] Nmgpgprfc [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose coats[/url] nlvaovtkc

    ReplyDelete