February 11, 2009

All you need is love....

:) Ma motlesin et ma sahkerdan teemast mooda aga naisi ei peta nagu emailidest ja kommentaaridest naha.




G-st ja minust saavad uhked vanemad see suvi vaiksele tudrukule. Minu minestamised (ma siiamaani leian et vaga daamilik minust minestada, kahju et lohnastatud pitsilist taskuratti kaes ei olnud) ja voodireziim lahevad siis raseduse alla. Ma leidsin et olen vaga high-maintenance rase. G on seitsmendas taevas, raagib mu kohule ja kuulab kuidas tudruk potkib. Ja taob sihikindlalt, ma ei ole otsustanud kas agressiivne lihtsalt, igavusest nordinud voi tulevane jalgpallur.

Motlesin et kui teada saan et sedapsi olen, siis lahen ostan beebi Nike'i tossud, pakin ilusasti ara ja looduskaunis kohas ulatan kingi G-le. Tegelikkuses mangis see plaan nii lahti: ma pissin testi peale, naen et lahen kohe ristiks katte, karjun G tule siia, tule ules. G tormab kohale ja eks mina ikka veel pissin. Utlesin et oota korra, ja siis uhkelt lukkasin testi ette ja sain koige marulisema suudluse osaliseks.
:)

13 comments:

  1. nonäedsiis:) aga palju õnne! see on ju tegelikult nii tore ja eks me kõik vaja väljakutseid;)

    ReplyDelete
  2. Oi, kui armas! Palju õnne!!!

    ReplyDelete
  3. Ilusat ootamist. Kes teab, akki saavad me tytardest kunagi sobranned :)
    Minu positiivse rasedustesti avastas abikaas 2 aastat tagasi pooljuhuslikult vannitoast kraanikausi servalt, kuhu ma viimase olin jatnud. Olin eelnevalt mitu testi teinud ja koik olid tulnud negatiivsed. Seega, oli mul juba suva... Tulevane issi tuli dushshi alt valja, nagu saramas... Arvas, et ma meelega testi vannituppa jatsin. Selline tore yllatus kujunes molemile.

    ReplyDelete
  4. Sad to say, I can't understand your writing but I just wanted to come by and say thank you for your kind words on my blog. Wasn't familiar with Sophia Dahl. I don't look anywhere near as good as she does but I will take the compliment anyway :)

    ReplyDelete
  5. no näed siis - kui jumal suleb ühe ukse, avab teise. sul nüüd kohe päris lapsuke tulekul. õnnitlused!

    ReplyDelete
  6. Aitah!!! Seda me motlesime ka et majandus on nii halb ja mina sedapsi ka et siis peaks suvel veel kedagi teist poodi otsima jne jne nii et motekas kinni panna.

    ReplyDelete
  7. Aga palju palju õnne ja kaunist ooteaega ka meie poolt! :)

    ReplyDelete
  8. Raine kui sa sinnapaika ise jouad, emaili mulle. Ma informeerin sind ooteaja kaunidusest: kohukinnisus, constant evening not morning sickness, acne, krambid, seljavalu, jalad kergelt paistes ja lohnatundlikus. Ainukese positiivsena voin rindade kasvu valja tuua. :)

    ReplyDelete
  9. Ega siit blogist selle välja lugemine ilmselt jah juba mõnda aega enam kuigi keeruline polnud :). Aga sellegipoolest - õnnitlused soon-to-be lapsevanematele :). See on kõik hästi põnev :) - eriti kui veel see kõige esimene laps on :))).

    ReplyDelete
  10. Selle tudruku toa inspiratsiooni faili tegin kull tegelt kliendile. Ise olin taiesti veendunud et poiss tuleb. Niipalju siis sest ema tundest...

    ReplyDelete
  11. Mina uskusin kuni viimase nädalani, et tüdruk tuleb... siis viimasel nädalal oli ultraheli ja arst küsis, et noh, tahate teada ka, et kes teil siin on siis... mina (polnud veel senini kindlalt näinud) ütlen, et no, öelgu siis (ise mõtlen "Tüdruk, tüdruk, tüdruk, tüdruk.") Arst ütleb "Teil on siin poiss!" Mõhh, ma ütlen :D. Helistasin mehele ja käskisin kõik need nummid tüdrukunimed ära unustada ja ruttu poisile midagi mõtlema hakata :P.

    ReplyDelete