February 12, 2009

I'm sorry, what???

Kuskil kuu aega tagasi olime kokteili peol, mina Pellegrinot imemas, teised siis tummisemaid segusid. Mul oli luhike kleit seljas - aus koht oli juba ees, nii et naha et naisterahvas sedapsi.

Inimeste reageeringud olid, mnjah, huvitavad. Uks pikk Ida-Euroopa meesterahvas huuatas mind nahes: Oops, I didn't do it! Ma ei tea mitmed naisterahvad teda isaduses on suudistanud et ta rasedat naist nahes karjatab et pole tema oma. Uks vanem naisterahvas onnitles mind sudamlikult ja teatas: Men love pregnant women! They just will love you! Kusisin hammeldunult et huvitav miks. Sest on ju naha et mind juba uhe meesterahva poolt armastet eks, koht ees ka.
Enamik inimesi, ka neid keda ma uldse ei tundnud, vaatasid mulle vaevalt nakku ja siis kummardasid koheselt mu kohu poole et siis minu kohtu paitada voi patsutada. Huvitav phenomen. Mingisugusest personal space'ist polnud juttugi. G muutus hirm ahvatleks noortele naisterahvastele, aga G nagu ikka, ei pane kunagi seda tahele.

Uhe naisterahvaga arenes jarmines keskustelu.
Tema: Tead ma tahtsin sulle oelda et mulle su kleit nii meeldib. Ja ma imetlen sind su julguse poolest.
Mina: ????
Tema: No naha ju on et sul ei ole taiusliku figuuri. C'mon, sul ju suur koht ees. Aga sina ikkagi kannad mis tahad ja minu arust on see nii vahva.

Nii et nuud ma olen feminist ja moe riskialdis. G haaras mu kaasa et laheme koju, sa kindlasti vasinud. G oli onnitlusi vasakult-paremalt saanud, ta oli vaga rahul. Enne kui mantli selga sain, Peter (vist UKst) suudles katt ja utles et kui poiss tuleb, siis pangu ma kindlasti nimeks Peter. Vot.

5 comments:

  1. Oujjee nüüd siis avalikult teada kõigile, et oled rase :P
    Ma saan nüüd lõpuks küsida, et kas UH olete juba selge vastuse saanud soo kohta :)
    A sellele naisele ma oleks öelnud, et hallo mina olen rase aga mis sinu vabandus on olla vormist väljas! (isegi kui ta oleks olnud piitspeenike, sihukesed alati arvavad, et nad on paksud nagu nii :P)

    ReplyDelete
  2. Okei, MA OLEN LOLL ja loen kõigepealt esimest ja siis tagumist postitust!!!!! Nii, et siis plika :P Hämmastav ma olin veendunud, et sa saad ka ühe pojakese aga noh, eks meil võib välismaal pruute kah olla ;)

    ReplyDelete
  3. :) Ise olin ka nii kindel et poiss.
    Kusjuures see naisterahvas on kahe lapse ema ja siukses keskmises kaalus. Aga see kohu kommentaar polnudki koige hullem, sest kui ta aru sai et ma rase, siis tombas mu diivanile ja hakkas mind valgustama teemal: seks parast lapsesundi. Mul on valusalt kahju et ma kainena seda pidin kuulama.

    ReplyDelete
  4. Ükskõik, mis ka ei juhtuks: ära lase endale rääkida sünnituse käigust ja seksist pärast rasedust. See on miski imelik fenomen, et ainult õudukaid räägitakse, enamasti tehakse ennast huvitavaks.
    Ja personaalne ruum on raseduse ajaks kadunud, eriti kipuvad patsutama võõrad inimesed, omad niiväga mitte, ehkki võibolla tahaksid. See on seotud rasedusega, aga miks see nii on, ei tea. Vastik on muidugi:)

    ReplyDelete
  5. Mis sünnitusjärgne seks :P, esimesed kolm aastat polegi mingit seksi, vähemalt kui sa oled sihukese mürgeldise emme nigu mina :) A äkki sul tuleb siis sihuke nunnu vaikne plika (nagu tüdrukud tavaliselt on) ja saad ikka seksida kah! Muidu noh on seks nigu seks ikka, aint kogu aeg mõtled, et äkki laps ärkab :P, ootan pikkisilmi millal see loll hirm kaob.

    ReplyDelete