February 7, 2009

Raportaaz voodist

Olen paar uut klienti saanud. J1 on otsustanud juba varakult et tee mis tahad, teda aitab ainult plastiline kirurgia. Kaunitar ta pole, aga mitte taiesti ilmetu ka mitte. Lihtsalt siin kandis on koik naised hambaorgid, ja kuna tema on medium-large pluss vaike rind ja ka vaike kohuke ees (parast 3 last) siis torkab ta silma igal uritusel. Ent kuna ta tahab end kinni katta ja kannab lohmakaid riideid, siis jaab temast veel ilmetum mulje - nagu must telk kes ringi holjub. Peksin ta hasti-istuvasse kleiti, korgetesse kontsadesse ja musta satiinist trenchcoati. Oi milline ettevotmine, aga teadsin juba ette et kuigi ta hetkel oli kohmetu ja tundis end paksu, koleda jne siis ohtu edenedes tal tunne muutub. Ja nii oligi. Nii abikaasa kui ka sobrad-tuttavad ei joudnud ara kiita. :)



J2 on pikk sirge naisterahvas 40ndates, 4 lapse ema ja siuke lame koht. Hmh, kuis osadel naistel lihtsalt ei jaa jalgegi parast nelja last. Ent osad riided on nagu rasedale loigatud (suure kohuga) ja teised jalle siuksed mitte midagi utlevad. Kui ma oleks J2, ma kaiks ringi ja nouaks et igauks mu kohulihaseid imetleks ja teataks et mul 4 last. J2 kuulab mind sokeeritult ja ytleb et mis nuud tema. Kuna eelarve on natuke lubavam kui J1-l, siis algatuseks ostsin talle Jimmy Choo tumepruunid korged pikliku ninaga saapad. Need on ise juba nii ilusad ja siuksed seksapiilsed eks ole et isegi kui ta paneb selga teksa ja tavalise kampsuni, siis naeb parem valja. Ja siis sinna juurde lilla kasmiirist kleidi, vaga lihtsa loikega, sirge ja pikkade varukatega aga nii ilus oli. :) Ma olen abikaasade lemmik, siuke nahtamatu haldjas. Voi nahtaval siis krediitkaardil....



Mind on hetkel tervislikel pohjustel voodireziimile pandud. Eriti hasti ma seal ei pusi, peab ytlema. Uks asi on "paev varastada", end haigeks kuulutada ja niisama lesida, siis jah on monus. Aga kui sa pead sunnikaigus puhkama, siis vahemalt mulle uldse ei istu. Igasugune fuusiline tegevus on vastunaidustatud, ok elab ule et trenni ei saa teha aga pood tuleb ju kokku pakkida siin kahe nadala parast. Hrrmmmm. Mis ajastus. Onneks paar sobrannat on lubanud appi tulla.

Ja mis koige parem, kui sul laheb halvasti ja hetkel voib oelda stoiliselt et mul toesti laheb, siis inimesed on uldjuhul su vastu eriti kenad. Uhe mu sobranna ema, itaalia-ameeriklased, saatis mulle suure eheda tiramisu. Suure! Olles itaalia restoranis pikalt toodanud ja ise kupsetaja, olen vaga pirts tiramisu suhtes. Nii et moneks ajaks voin enda rahumeelselt voodisse istuda. :)

2 comments:

  1. kas see voodirezhiim on selle pärast, miks ma arvan?;)

    ReplyDelete
  2. Mm sul sama siis mis minul oli, mul natsa enne aint, kaks kuud haigusleht ja karm käsk mitte midagi tõsta, isegi tolmuimejat mitte :P Tegelt kui poleks nii paha olnud olla siis mulle isegi meeldis kodus olla, aga jah kahjuks oli mure ja kehv enesetunne mis nullisid selle. Loodan et kõik laabub sulle ruttu!

    ReplyDelete