June 2, 2009

Home Sweet Home

Rassisime kolm paeva aga nyyd on kolitud. Ei maganud 3 ood jarjest, jalad valutavad ja sormed on kanged aga suur too selja taga. Voi mitte. Igas toas on hunnik kaste mis ootavad lahtipakkimist ja ma konnin ringi, mingi tiblakas kaes ja uritan valja moelda kus oleks koige otstarbekam seda hoida.
Highlight's: eelmise omaniku ostetud kala oli pahaks lainud ja kulmkapp haises nii mis hirmus. Pesin ja kuurisin kaks korda, siis panin kupsetuspulbrit sinna, ikka haises. Internetist leidsin et kalurid kasutavad ajalehti laevadel et kala lohnast lahti saada. Lukkasin hunniku ajalehe kagaraid sisse ja veel tassitaie jahvatatud kohvi - laks paremaks kull. Hiiresitta leidsin uhest kapist - kuurisin jalle. Vana maja, eks siukseid asju tule ette ilmselt aga uhhh, ikkagi. Kell kolm oosel arkasin vopatades ules sest valjas hakkasid sprinkler's toole - automaatselt kastavad muru. Nagin vist sokeeritud valja sest G haaras mult umber kinni et Darling, darling, it is just sprinklers.
Seda kodu tunnet veel ei ole, loodan et varsti tuleb. Juuni lopuks peaks pisipiiga meiega uhinema (kes siiani potkib siukse hooga et ma vahest ahmin ohku lausa. Loodan et selleks ajaks saab koik majas korda. Valjas peaks peenraid rohima ja paar asja umber istutama aga koht on nii suur et igasugu too mis kukitamist vms nouab tundub raskena. Onneks ema tuleb 3-4 nadala parast. :)

1 comment:

  1. See on super, et ema saab sulle appi tulla (loodetavasti pikemalt ja kattub sünnituse ja haiglast koju saamisega).
    Aga rassimisega võta rahulikult, st ära väga üle pinguta kuna see võib ju sünnitust kiirendada, tasa ja targu toimeta seal kaste ja peenraid :)

    ReplyDelete