March 24, 2010

Sarimorvar

Ei, mitte mina. Ja G on ka veel elus, peidab end tool. Jattis liiliad vaasi ja kadus. :)

Ma olin veendunud et mu naabrimees ule tee on sarimorvar voi omab potensiaali selleks. Hommikuti uurisin uudiseid ajalehest uhe silmaga nende maja kiigates. Kahtlased sumptomid:
-hoiab enda ette
-majas poleb aeg ajalt mingi tuli aga enamasti ainult telekat naeb kiirgamas
-seisab pea et iga ohtu koogiakna all ja pornitseb valja (kindlasti plaanides kuis mind voi kedagi teist tappa)
-kui reede hommikul koik prugi panevad tee peale valja siis neil ei ole kunagi midagi peale recycle bin-i milles ollepudelid ja pitsakarbid. Ometigi suua kaivad ostmas aga kus on prugi???? Mis nad teevad sellega?

Kaks paeva tagasi Tom siis katusele ronimas ja ma just joudsin Oliviaga tagasi ja jaime kuidagi kohmakalt uksteisele otsa vaatama. Teretasin siis voimalikult robustse haalega ja liikusin karmil sammul tema poole et ta teaks - ma kergelt alla ei annaks kui tapma tuldaks. Ja mis.... me karm ja tigedana tunduv sarimortsukas on taielik kaisukaru. Tegin Oliviale naerunagusid ja kiitis ilma. Nuud igakord kui naeme ikka raagime, prugi suhtes ei ole selgusele joudnud aga akna all istub seeparast et kirjutab seal lugusid. Neil band ja puha ja me oleme jargmisele uritusele kutsutud.
Isegi pakkus et opetab G-le kuis kitarri mangida. :)

5 comments:

  1. Mina muudkui loen pealkirja, et samovar ja samovar... :-) Aga tore kui sellised kahtlased olukorrad mõnusalt lahenevad.

    ReplyDelete
  2. oo... sarimòrvareid ei vòi kunagi teada. ma just hiljuti lugesin dailymailist yhe tyybi kohta, kelle naabrid arvasid, et ta on maailma kòige viisakam ja sòbralikum inimene :)

    ReplyDelete
  3. Vaga vesi,sügav põhi, eksole:)

    ReplyDelete
  4. Oh, milline pehme lõpp loole, mis algusest peale üha teravamaks keris :o)

    Mir

    ReplyDelete
  5. minu meelest kõlab ka endiselt nagu ehtne sarimõrvar:P

    ReplyDelete