August 19, 2008

Time To Get Political

Kui Arno isaga koolimaija joudsid, siis koik raakisid Barack Obamast. Kui kobe ja kena ja sonaosav ja milline armas pere ja kui uli uli uli ta on. Koik naisteajakirjad mis ma saan teevad photoshoot-e Obama ja kaasaga. Kiidulaulud. Mitte keegi ei kusitlenud kuude kaupa et kuidas koik need suured kaunid peace-love-understanding plaanid tapselt taide viikse. Kiideti Obama nn suutust, puhtust, ideaale. Ahem.... Ma tahan ka suuri ja roosasid pilvi aga kas see teostatav ja reaalne on?

Mina tahaks raakida McCaini perest. Tapsemalt John McCain-i emast Roberta McCain. Kui mul peale oma ema keegi iidol peaks olema, siis Roberta saaks selle austava tiitle. Iron Lady, ma utleks, 96 aastane ja aktiivsem kui enamik naisterahvaid 25selt.





Sundinud rikkasse perre ja vastavalt ules kasvatatud, Roberta sokeeris uldsust ja oma peret kui jooksis ara noore merevaelase (vaene ja koige madalamal postil merevaes sel ajal) nin abiellus temaga.

Pidevalt uletab kiirust ja saab sokeeritud politseilt trahvi.

Oma uleskasvamise kohta: "We played outside all the time and only ate fresh vegetables and fruits—crates of oranges from California and apples shipped in from Maryland. Our parents had some sense. They never let us drink Coca-Cola or coffee or anything like that, and the only cakes we ever saw were at other children's birthday parties."

Suur muusemite kulastaja, ajaloo fann, siiamaani soidab ise ringi. Ise vaidab et ta alkoholi absoluutselt ei tarvita ent ode utleb et nagi Robertat olut joomas Euroopas.

Kui 88 aastasena tahtis Euroopas autot rentida ja kompanii keeldus tema vanuse tottu, Roberta sai vihaseks, ostis auto ja soitis Munich-st Kasakstani ja Usbekistani.

Kui John McCain aastal 2000 presidendiks kandideeris, Roberta riputas oma korteri (Hiina Saatkonna lahedal) Taiwani lipu Kommunistliku Partei voidu (hiina sisesojas) tahtpaeval. John teatas et ei ole uldse ullatunud aga Roberta naeratas malbelt ja kinnitanud ega tuhistanud.

No comments:

Post a Comment