March 27, 2010

Teadmiseks naistest

Iga hommik on mul Skypes mingi spammi sonum, tavaliselt pakutakse kas Viagrat voi dieedi pille aga tana hommikul pakuti naisi. Tapsemalt vene naisi. Ja sonum oli et kas sul on korini ulbetest ennast tais laiskadest (!?) euroopa ja ameerika naistest? Tule ja vaata meie armsaid vaikseid vene leedisid. (?????????????) Mul pole vene naiste vastu midagi aga ma ei tea kas nad nimelt vaiksemad ja vagasemad on kui nende euroopa ja ameerika vastandikud. Vagane ja leebe vene naine, hmmmmm.....
Mul niuke tunne et parast abielu on neil meeestel SUUR ullatus ees. :) Heh.

3 comments:

  1. ameerika mees lihtsalt arvab, et ta saab vaesest riigist parit naise, kes siis on koigeks valmis, et saaks ainult sealt vaesusest minema. tunnen mitmeid ameerika mehi, kes votnud valismaa naise ( st pohiliselt endisest ida-bloki riigist, ukraina, valgevene jne ) ja koik need suhted on yles ehitatud rahale ja seksile. kahjuks ei ole ka need valjamaa naised paris lollid ja saavad ysna ruttu aru, et sellelt ameerika mehelt annab valja pigistada paris palju. mul naiteks mehe sober on pysti hadas, naine ei taha mitte midagi teha kodus, isegi mitte last kasvatada, tool ka ei taha kaia, ainult tegeleb oma valimusega. ainuke vahe ameerika naisega, et ta ytleb mehe iga lause peale, jah, kallis.

    ReplyDelete
  2. Mulle ka tormatakse köiksugu infiga sisse. Ma ei julge neid avada, sest spämmiga vöidakse ju arvuti höivata ja me teeme arvuti kaudu panga ûlekandeid.
    Kui ilmub, blokeerin kohe ja siis kaob kui tuul.
    Röömsat kevadet!
    Lumekuhjadest, sompusest Soomest!

    ReplyDelete