March 5, 2010

USA orav

Naised ehk maletavad Carrie Bradshaw'd Sex and The City's karjatamas uhes episoodis et orav on rott ainult ilusama kasukaga. Motlesin et tere draama, oravad nii armsad. AGA Usas on neid mingil pohjusel meeletult. Meie aias on vahemalt 30nd, udjavad ringi, head rammusad - motlesin taitsa et hakka voi kupsetama. Kova kulma ajal tahtsid garaazi pugeda, siuksed jultunud tuubid. Lillepotid jms on labi narinud, sugisel veel valja jaetud aiapatjadel suured augud sees. Narilised, krt.

Nuud kaminapuid sisse tuues avastasin sellise pildi. Eks nad vist sahvrina seda kohta kasutanud.

6 comments:

  1. kui nummi... oravate sahver... mis sa nende kàbide ja tòrudega teed? viskad àra vòi tòstad teise kohta ja siis paned oravatele vàikesed mustade nooltega kollased sildid, mis uude kohta juhatavad? :)

    ReplyDelete
  2. Hehee, need tegelt tuhjad kestad nii et koik juba soodud. Aga ara peaks neid oravaid kasutama kas praeks voi fur vest, ei ole ara otsustanud...

    ReplyDelete
  3. Meil on siin ka jubedalt oravaid, prisked ja koheva sabaga. Ja kuigi nad on vahvad ringi siblimas, olen ma alati seda meelt olnud, et tegemist on siiski koheva sabaga rottidega:)

    ReplyDelete
  4. Kui ma 2008 USAs käisin, siis Bloomingtonis suutsin ka mitukümmend pilti oravatest teha. Nii armsad olid. Kohalikud kergitasid ka kulmu, et hull eestlane ;)

    ReplyDelete
  5. Me G-ga vaidleme mis neist saama peaks. Mina tahaks karusnahast vesti ja G utles et louna kandis neid praetakse olis (deep fry). Nii et emba kumba.

    ReplyDelete
  6. Miks mitte mõlemat ;). Kasukaist teed fur vest ja ülejäänud lihakeha praed õlis. Praadimine ju nagunii alles siis toimub kui karvane osa eemaldatud.

    ReplyDelete