March 31, 2010

We're Off to Florida

Ja ma uldse ei oota Oliviaga lendamist. Ent G vanemad elavad Floridas, vend ja muud sugulased pole O-d nainud ning lihavotte puhad kah ja nii me siis pakime end kokku ja laheme. Siin sajab vihma, seal on 25 kraadi sooja, mis aitab kaasa. Minu hirmvalged jalad on kergelt self-tanneriga koos ja otsin voodi alt valja oma suviseid riideid. Mis selga veel lahevad.
Hammastav kui palju trani on vaja et lapsega minna. Amm hankis voodi nii et see olemas aga autoisted ja karu ja toidud. Oeh, loodan et tollis keegi ei kobise. Ja ma ei tea kuis O magab lennukis. Ideid?

7 comments:

  1. no vana hea t6de, et 6hkut6usmisel ja maandumisel imetada, siis vahem r6huprobleeme ja k6rvavalu vaiksem neelamisega seonduvalt, laheb libedamalt. Kui 6nnestub selleks ajaks nad kuidagi ka ara vasitada, siis sageli laheb 6nneks, et tulebki 6hku t6ustes tuku-tiiu peale. Ilusaid pyhi teile!

    ReplyDelete
  2. Jah, nõustun Triinuga.
    Ja siis veel, et vaheta mähe just ennem lennukisse minemist (siis ei pea hakkama lennukis selle mähkmega jändama, loodetavasti). Ja võta kaasa tema lemmikmänguasjad ja lemmiksöök.
    Meil juhtus sedasi, et Eestist tagasi lennates Emeline oli üleväsinud (magamata), sõi mõlemad tissid tühjaks ning oli ikka veel ärkvel. Sõime siis abikaasaga kuivikuid (soolata) ning andsime tütrele ka nosida ning kuivikut lutsutades jäi ta magama.

    Veel üks soovitus: ära võta pardale liialt asju. Meile piisas kahest-kolmest mänguasjast, millega ta tegelikult eriti ei mänginudki- lennukis olev oli palju põnevam....

    Valutut reisi teile! :)

    ReplyDelete
  3. Seda imetamist ma isegi teadsin aga see ka vist ainus asi. :) Lutid on kaasas ja sook kah. Aga mahkmete suhtes - tal tuleb see kaka mahe just siis kui me lennukis oleme, ja vahest kaks. Loodan et akitsi saab vaba iste me keskele...

    ReplyDelete
  4. Meil oli lennukis mähkimislaud vetsus olemas. Aga seal oli niiiii külm. Käisin seal vahetamas, sest ka minu laps tegi kaka just lennukis olles :)

    ReplyDelete
  5. "Loodan et akitsi saab vaba iste me keskele..."

    Et siis vahetaks kakamähkmeid lennuki salongis? Püha müristus, ehk isal on rohkem mõistust peas.

    ReplyDelete
  6. @Anon: Miks mitte? Ja vahetasingi. Lennuki WCs lauda ei olnud kus peal vahetada ning praeguseks olen mahkmeid vahetanud enda sules igal pool vaga edukalt.

    ReplyDelete
  7. Mis selles imelikku peaks olema kui lennukis mähkmeid vahetad? Beebiga iga kord WCsse tormata ei saa ja pole ka vaja. Mõistust tõega mõnele vaja.
    Kerli, 2 lapse ema

    ReplyDelete