April 14, 2010

Christian Louboutin

Mmmmm, kingad on naistele ohtlikud. Isegi kui kaalus juurde votad, siis kingad lahevad ikka jalga. Uhel mu kliendil oli eraldi ruum kingade jaoks. Riiulid laest porandani, seinast seina tais ilusaid aga ilmselt mitte vaga praktilisi kingi. Uks riiul on Louboutini kingade jaoks reserveeritud.
Danielle Steele, sopa-seksiromaanide kirjutajal, olevat Vanity Fair'i hiljutise artikli jargi vahemalt 6000 Louboutini kingapaari. Louboutin ise utles et lojaalsetel klientidel on umbes 500-600 paari, koige suurematel ikka 5000+. Kujutad ette? Arvestades et hinnad algavad $475 ja tippu vist pole. Mmmmm......
Geniaalse maraketingi idee - et tallad lakkida erkpunaseks olevat siis saanud kui vaadanud oma assistenti kuusi punaseks lakkimas. Endale tahaks nn "praktilisi" paare - must ja beeze ja must kleit ja siis see erkpunane tald paistmas kui liigud. :)





9 comments:

  1. Kondida ei saa ju uhegi paariga neist :) Mulle tundub, et selliseid kingasid tehaksegi just riiulite jaoks.

    ReplyDelete
  2. Ega nad nii kõndimatud ei ole, osad on vägagi käidavad, sest paljud eest platvormil ja siis nad nii kõrged polegi.Nt see esimene kuldne mudel. Tegelikult lisaks punasele tallale on mudelid ka väga ilusad ja ajutud. Polyvore's kaifin neid ikka täiega ja paari musta kingapaariga oleksin isegi väga rahul.

    ReplyDelete
  3. Jah, paari olen proovinud ja taitsa viisakad olid kuigi algul harjumatud. Imelik, osad mu kliendid ei kannata Manolo Blahnik'u kingi, utlevad et vaga ebamugavad ja kiidavad et isegi vaga korged Jimmy Choo'd on hasti mugavad. Eks see soltu jalaehitusest kah.

    ReplyDelete
  4. @LJB Kuigi mitmed naised ei kasutagi neid suurt kondimiseks vaid rohkem "kunstina" wardrobe'i riiulitel. :)

    ReplyDelete
  5. Kui teise ilma kaasa võtta saaks, siis ehk investeeriks, aga praegu kehtib kahjuks moto, et võitja on see, kel surres kõige rohkem asju!:)

    ReplyDelete
  6. Kinga kantavus sõltub eelkõige liistust, mitte isegi kõrgusest ehk king peab jalga toetama õigetest kohtadest.
    Ma ikka praktilise inimesena eelistan asju kanda, kuid kindlasti leidub ka kollektsionääre, kes kaunistavad oma garderoobi.
    Mul on üks küsimus: olen alati hoidnud kingi karpides, aga kui neid nö eksponeerida, kuidas see tolmu asi lahendada? tunnistan, et kingade puhastamise peale eksponeerimise eesmärgil küll ei viitsi oma aega kasutada.
    Ilmselt muidugi su klientidel on lihtsalt teenijad ...

    ReplyDelete
  7. Ma olen lasknud klientidel riiulitele kingad panna, mis spets kingadele tehtud voi kui ruumi vahem sellistesse labipaistvatesse karpidesse ja siis teed pildid kingadest ja paned karbi peale et teada tapselt mis king sees. Tolmu suhtes ei oska nou anda, sulelise vargiga (feather duster) puhkima!

    ReplyDelete
  8. ei ole spämm, vaid üks armas video Loboutinist ja tema kingadest..
    tuleb välja, et nad on lausa tantsitavad:)

    http://www.fashionair.com/index.php?action=watch&itemID=420106

    ReplyDelete