April 20, 2010

Haigemaja

Koigepealt G, siis Olivia ja nyyd mina takkajargi. Kurk valus, nina jookseb ja muidu niru olemine. Olivial veel ulemised hambad tulemas. Ma olen taielik zombi siin.... Mis ei takista mul valuliselt ohkama Chanel aksessuaaride disaineri Laetita Crahay koduse accessories closet'i poole. Mul on sahtel, tal eraldi tuba. Njuuuks...

7 comments:

  1. See on mingi nome viirus. Ma olin 2 nadalat peale synnitust haige, samad symptomid. Nyyd hakkasin antibiotse votma, laks lopuks paremaks. Onneks beebi on terve. Kiiret paranemist teile.

    Terv,

    Katrin

    ReplyDelete
  2. Aksessuaaride tuba kyll, aga pàriselt ka - kas yhel naisterahval on pàriselt ka niii palju peavòrusid tarvis? :)))

    ReplyDelete
  3. ma tahtsin ka küsida, et kas sul on muidu vaja neid kõiki?:)) Oh, ma olen paljas kui püksinööp, seinal ripub paar kaelaehet, saab ka hakkama;)

    ReplyDelete
  4. vahva on lugeda sinu amerikaniseerunud eesti keelt: eesti keeles meil nina ei jookse - vahel tilgub, aga üldiselt on meil lihtsalt nohu. Kuna ma olen inglise keele fänn, siis mulle meeldib võõrsil elavate eestlaste keelest neid otse tõlgitud sõnu leida :)
    Kersti Tallinnast

    ReplyDelete
  5. Kersti, mul on eesti keel taiesti kaest ara lainud. Kus juures omal ajal kirjutasin vaga hasti, molemas keeles aga nuud taitsa ahastus tuleb peale kui loen mis kirjutanud olen....

    ReplyDelete
  6. Kas te USA-s ka maipûhi peate?
    Algselt see ju töörahva pûha. Soomes on noortel suur joomine!

    ReplyDelete
  7. Ei pea. 5 mai on cinco de mayo mida just mehhiklased tahistavad aga mil see margarita ja tacode soomine halb on, seega loovad koik kaasa.

    ReplyDelete