April 9, 2010

Homecoming


G ema ulatab mulle pidulikult G baby book'i, Olivialgi sarnane kuhu margid koik edusammud, beebi lemmikud tegemised, enda emotsioonid jms. G raamat pooltyhi, ta kolmas laps ja emal ilmselt aega polnud nii palju. Aga mis oli usinasti alles hoitud oli igasugu girlfriendide ja date'ide pildid. Ning koige tipuks oli tervelt 2 lehekulge endisest girlfriendist kellega sai labi keskkooli kaidud ja kes oli homecoming queen (nagu kooli miss ja mister valitakse). Kusisin naljatlevalt et Joann mis sa oelda tahad? Amm ajas olad sirgeks ja teatas et see on Gary raamat ja kui tema tahab neid alles hoida siis tema peab seda saama. Utlesin et ok, aga et enda majas ma neid alles hoidma ei hakka. Amm keeras selja ja teatas resoluutselt et see on nyyd G otsustada.
Ok, ma saan aru piltidest aga terve ajalehe pilt kus neidis taies hiilguses poseerib. Hmmmmmmmmmmm..... Ei meeldi mul mitte. G kortsutas kulmu et whhat's the big deal, niisama vahest tore vaadata. Mina leidsin et tore ei ole. Miskiparast pole mul uldse probleemi sellega kui nad naiteks nuud kohtuks ja kohvile laheks et catch up'ida aga mingeid mineviku varke alles hoida... Ise viskasin koik pildid ja kirjad endistelt boyfriend'idelt valja. Mis teie kallid lugejad teete? Arusaajad naised voi on mul partner's in crime?

7 comments:

  1. Jah, mul just vastupidine arvamus. Las vaatab pilte, mis seal's nüüd ikka nii kriminaalset aga kohvile mineku puhul oleksin rohkem valvsam. Mitte et ma meest ei usaldaks-pole probleemi aga endisi girlfriende ei usalda küll. Ehk siis kokkuvõtteks üks elus naine võib olla mitu korda ohtlikum kui 10 fotot sellest samast naisest.

    ReplyDelete
  2. Noh meestele meeldib meenutada, et oh olid tal kunagi sellised naised ja sellised :) Ämma poolt muidugi eriti nõme selliselt käituda, see nigu näitab, et sa ikka ei meeldi talle eriti vist.
    Minu mehel on kuskil mingid vanad pildid, meie koju ta neid ei tooks, hoiab ka oma ema juures. Ja ta ema lööks ta maha kui ta neid tahaks siia tuua :))
    See, et kuskil pildid mind ei koti, kunagi ammu kergelt häiris, aga kuna ma tean, et ta istu ja ei vahi neid siis suht savi neist. Vanast peast äkki inimesel hea meenutada. Ja noh nende eksidega on üldse ju nii, et isegi kui suhe on möödas, siis mingi jälje ta ju jätab ja üdini halb ei saa inimene olla kui teile meeldib sama mees eks ole :D Äkki mõni mees kuskil hoiab sinu pilte alles ja tema naine susiseb kah!

    ReplyDelete
  3. heh, noh, mu mees teisel ringil, st et tal eksnaine. kellega mina saan paremini labigi kui mees ise :)
    ning minu puhul on millegiparast sattunud, et mees on sober voi tuttav mitme minu eksiga. mina ise ei tea, kas saaksin nii tolerantne olla.
    kuid minu arvamus on see, et mingeid kunagisi igiammusi ekse pole motet karta, eriti, mis olid kooliajal. nii noorena on need suhted ja armumised ju veel mitte nii tosised. pigem kardaksin uusi ja huvitavaid tookaaslasi, tuttavaid jne.
    no kes ikka vanu kingi tagasi tahab, ikka uusi ju :)

    ReplyDelete
  4. Hmm... selle pòhjal, kuidas sa situatsiooni kirjeldasid, paista, et àmmal on endiselt vàike okas sydames, et G homecoming queen'ga pesa ei loonud ja palju lapselapsi ei produtseerinud.
    Aga mul endal on tàitsa ykskòik Roku ekside piltidest. Nàiteks yhe eksiga kàis Roku catwalk modelliks ja tàitsa humoorikas on nyyd neid 80ndate soenguid ja òlapadjandeid vaadata :))

    ReplyDelete
  5. Ei ega ma armukade ole lihtsalt kuidagi veider neid meie kodus hoia. Mis siis kui lapsed leiavad uks paev...
    Amm on karakter aeg ajalt. Teatas et ma olen vaga hea abikaasa. Ja vaga hea ema. Ma utlesin et no eks ma puuan. Ja siis lisas amm juurde et isegi ullatav kui hea ema sa oled. :)

    ReplyDelete
  6. no ma mäletan, et ma põletasin mõned pildid ja kirjad ära, kui oma mehega kokku kolisin:) aga minu ämm teistpidi ei usu siiani, et ma mehe eksi ei tea. sest see tartu ülikool on ju nii väike. ma olen loobunud vaidlemast, naeratan totra näoga, kui see jutuks tuleb. õnneks liiga sageli enam ei tule.

    ReplyDelete
  7. Minu mehel on onneks vaid uks ex-girlfriend, tema ja tema perega kaime kohvil paar korda aastas. Ei tea mis ma siis teeks kui moni supermodellist ex peaks valja ilmuma :)

    ReplyDelete