June 24, 2010

Inspireeriv



NY Times'is ilmus artikkel Gingerbread house'ist (piparkoogi majast). Uks naisterahvas on endale ehitanud vaiksest lobudikust sellise ilusa cottage'i. Motlesin et mingi ilmselt rikkamat sorti inime kes endale sellist lobu saab lubada ja lugesin edasi. Keskklassist, isa kaotas too, olid kodutud monda aega, siis elas emaga rendikorterites, laks ise ulikooli ja maksis kahel tool kaies oma kulud. Abiellus suure toreda mehega kes kahjuks suurt raha sisse ei too. Elavad maal (upstate New York) treileris ja soidab esmasp linna 4 tundi et kahel kohal tood teha kuna mees hetkel suurt ei teeni aga maa ja kulude eest vaja maksta. Reede ohtuks jouab koju et nadalavahetusel oma vaikest majakest nautida. Mees kyll, lisab ta juurde, alati ootab ohtusoogi ja lilledega, eelmine reede roosioied igal pool, vann valmis ja kuunlad polemas. Ja nii rahul olid molemad oma eluga, et pani ikka habenema oma tahtmisi ja muresid.

Oma majakese lopetas ise, mees natuke aitas kaasa, aknad pani ise sisse (!), ostis taikalt ja mujalt vanaaegsed aknad, moobli, ja ehitas lillekastid. Vau ma ytlen, myts maha.



Minge vaadake pilte siit: http://www.nytimes.com/slideshow/2010/06/23/garden/20100624-chic-slideshow.html

4 comments:

  1. Uau... tòepoolest myts maha! Kusjuures pònev eksemplar ka selle poolest, et vàhemalt minu jaoks esimene valge interjòòr mis ei jàta kliinilist vòi tehislikku muljet.

    ReplyDelete
  2. Ja et ise pani aknad sisse, taitsa lopp ikka...
    See on see Laura Ashley stiil, armas aga vaga loomade/laste ebasobralik. Voi emade - ajasin tomatit tana hommikul laiali tooli katte peale. :)

    ReplyDelete
  3. Hämmastav. Hämmastav naine. Ja hästi armas majake loomulikult.
    Mind aga pani huvi tundma, millega see lühike ja suur mees tegeleb :)

    ReplyDelete
  4. Suurt millegagi. Oli paari ari proovinud - landscaping (aiamajandus jms teiste inimeste jaoks) ja siis restorani. Ning nyyd on kodune oma vigastatud seljaga.
    Aga peab ytlema et ise poleks 4 h kaugusele toost kolinud, rent linnas nadala sees maksab ju ka...

    ReplyDelete