August 25, 2010

PK: vasinud, haige ja potensiaalne lesbi

Kaisime O'ga playdate'il kus uks ema ei pidanud vajalikuks mainida et tema poisil nohu ja oligi Olivia haige. Teine kord tal uldse ja kui ta jaab siis ikka pohjalikult. Esimesed ood magas minu voi G najal kui uldse. Hingamist oli valus kuulata ning nuudseks on magamine enam vahem aga kohib ja nohu ikka jatkub. Kurgus mingi jama nii et suua valus ja hambad tulemas = vaga viril laps kes on onnetu enamik ajast. Pluss mina jain kah haigeks. Emad reeglina peaks olema immuunsed koikide haiguste vastu. Loodame et koju tuleku ajaks me terved kuigi G sungelt ennustab et nagunii lennukist mingi viiruse ules korjab. Puhhh...

Eesti on kuulus kui siuke elektrooniline maa eks ole, vaga arenenud, inimesed haaletavad internetis ja mobiiliga saab parkimise eest maksta jms. Aga siiani koik kohad minu kaest vahemalt tahavad sularaha. Auto rent, maja rent, isegi juuksur. Mitte keegi ei tee kaardi makseid! USAs maksad pea et koige eest kaardiga, inimestel haruarva sularaha. Eestis kaiakse siis vist ringi viiesajaste pakk taskus. Vaga veider.

Ja vahem veidram ei ole mu uhe uue kliendi P abikaasa (keda ma kunagi kohanud ei ole) aga kes pidavat alati minu tagasihoidliku isiksuse kohta uurima ja kusima. Lopuks utlesin et dziisus millest selline tungiv huvi? Ja P lopuks seletas et C esimene abielu lahutati kuna naine tuli valja (ei ole ju et hakkas) lesbina. Ma tunnen kaasa et see kindlasti traumeeriv kogemus jms aga peaks ju teadma et reeglina see pole sinu performance mehena mis naise ara poorab, ta laheks lihtsalt teise mehe juurde, vaid ju ikka alati olnud, lihtsalt mingil pohjusel pole seda tunnistanud. AGA ma ei saa aru kus siis mina mangu tulen. P utles et ta kardab siiani et ta uued naistuttavad siis P'le halva mojuga. Tere hommikust. Ma ei tea kuis ma oma heteroseksuaalsust siis nyyd toestama pean? G-ga dinner'ile minema ja talle kae puksi ajama? Whatever.

6 comments:

  1. ma lugesin pealkirja läbi ja hakkasin valju häälega naerma. palun vabandust.

    ReplyDelete
  2. Sa naera rebane aga mis siis kui sa mind kohates oled lummatud mu aktratiivsusest ja oma mees enam ei huvita? Consider yourself warned.

    ReplyDelete
  3. see sularahatrall on küll uudis, tänapäeval ju Eestis pea igas maaurkas saab külapoeski kaardimakseid teha, rääkimata muust, kus ülekanded ja krediitkaardid ruulivad. Ei tea, kas kehvad ajad ajavad inimesed sularahatehingutele?

    ReplyDelete
  4. no ilmselt küll:D aga äkki oli oopis mehel probleem?

    ReplyDelete
  5. eestis tahetakse sularaha selleks, et ei peaks makse maksma. tavaliselt ei kipu need inimesed ka näiteks arvet väljastama. teine põhjus sularahaga arveldamiseks on, et inimene, kes sularaha tahab, peab ise kellelegi maksma, kes ei taha makse maksta :D

    ReplyDelete
  6. õigus, 3. põhjus on veel. pank võtab kaardimakseautomaadi eest korraliku summa ja pärast võtab iga kaardimakse pealt oma korraliku protsendi.

    ReplyDelete