August 23, 2010

Ploomi magustoit

Uks paremaid mida proovinud/teinud olen. Ja ullatavalt lihtne.
Pannile (mis ahju saab panna hiljem) pool pulka void, pool kl pruuni suhkrut ja mett ning kamalutais tuumiani. Lase koik keema nii et suhkur sulanud. 6 suurt ploomi, keskelt pooleks, pane viljaliha allapoole pannile, lase 5 min no praadida siis keera ulber ja kupseta 200 kraadises ahjus veel 4 minutit. Serveeri vahukoore voi jaatisega, ise olen mascarponega vahustanud koort, tuleb selline teistmoodi kreemisem maitse.
Ara koonerda tyymianiga!





5 comments:

  1. Palun mulle teha kui sa siin oled. Tänkju veri meni.

    ReplyDelete
  2. Oooo.. PK, sa oled mu pààsteingel! Mul on kodus nii palju ploome, et yldse enam ei tea, mida nendega teha. Ega sul vahest mingit sellist retsepti pole, kuhu làheks hàààsti palju viinamarju?

    ReplyDelete
  3. Tead kahjuks ei ole. Ainuke asi millesse olen pannud edukalt on american chicken salad. Mis on vaga hea. Aaa ja siis Torta di Nada on viisakas.
    http://theitaliandishblog.com/imported-20090913150324/tag/tuscan-grape-cake

    Ja veini voib ka teha. Ahaahhaaaa. :)

    ReplyDelete