August 30, 2010

Wardrobe Crisis

Eestisse tuleku ettevalmistused kaivad. Ignoreerin oma oe (kes on tilluke) sonu et eestis tema kull kohna pole. Mis tahendaks kui tosi et ma oleks kohe ulekaaluline siis tanavapildis. Masendunud et eestis nii kulm kui siin on liiga palav. Ja hirm-hirm onnelik et koju tuleku aeg kaes ja ei joua ara oodata koigi nagemist.

Sain piletid ka mulle ja Garyle Neeme Jarvi avakontserdiks ja siis joudsin jareldusele et mul ei ole sobivat kleiti. Eeldasin et nagu mingi kombekam kokteil kleit peaks ikka olema. Beebikaalu olen maha saanud, sama kaal mis enne endaarust aga vanad kleidid nats suured. Onneks haldjast kasuema ehk siis sobranna J kes mitme disaineri juures tool olnud saatis mulle kleidi. Ja ohh kui ilus ja nagu vselga alatud.

Ma tean et te motlete (ise motlen ka) et liiga tibilik ja luhike jms aga ma ikkagi lahen sellega. Sest kaasal jai kohe suu lahti ja ise oli kah ilus olla. Pealegi celebrity-kleit. See on see sama Tuleh kleit mida Fergie Cosmopolitani kaanel kannab. Uks probleem lahendatud.

9 comments:

  1. wow. minusugune suurekondiline kriips sellise kleidiga kahjuks kuhugi minna ei saaks - puuduvad talje, rinnad ja puusad :(

    pane siis endast ka uks pilt!

    ReplyDelete
  2. vauu, sellist kleiti tahaks isegi kanda!!

    ReplyDelete
  3. Tegelt pikem on minul seljas, nii luhike pole aga voib olla sellepoolest et mul ka rinnad puuduvad. Vahemalt Fergie sugused ei ole. :)

    ReplyDelete
  4. Mnjaaa kleit on vägev (jäi kohe küll silma kuidas fototöötlus on fergi reiekesi poole võrra vähenanud, oeh raske olla välismaa staar :D)
    Jama ainult, et ilmad ju niiiiiii külmad (ma kookisin kampsud välja - 13 kraadi pole nalja!), et pead sinna otsa nüüd kena mantlikese leidma.

    ReplyDelete
  5. Ei anna kaasa votta! Jatsin juba osasid asju valja et ei mahu. Hmm, loodan et saan oelt midagi. Ilmaga ei sobi jah suurt..

    ReplyDelete
  6. Tõeliselt ilus kleit. Sa pead oma figuuri yle uhke olema, kui sellist kleiti kanda saad!

    Ja teretulemast siis siiakanti!

    ReplyDelete
  7. Oleksid pidanud tulema juulis või augusti algul kuumalaine ajal, praegu on kontrast üle mõistuse.
    Vaata, et selle kleidiga ära ei külmu :).

    ReplyDelete
  8. Jaana: ma olen lopuks oma baby weight maha saanud, see ei tulnud kergelt ara nii et vist olen uhke jah natuke. Ja kui teine lapsuke tuleb millalgi siis oeh... Naudi kuna on. :)
    Karmen: Juuli-aug oli pilet $1400, praegu $860..... Ma loodan et seal on teisi "tibisi" veelgi vahesema riidega. :) Fergie'l on see kleit ules tommatud, nii luhike ka pole. Gary kiitis heaks. :))))

    ReplyDelete
  9. Eestimaale lubati öökülmi. Ilm teeb nüüd tasa selle soojuse arvelt. Kes pole paksemalt riidesse pannud, juba nuuskab nina ja valutab kurku.
    Sügis tuli varem, kui lootsime! Pange sobivad riided ja olge mõnusad. Head reisi!

    ReplyDelete