February 13, 2011

Armastus

Mind pani naeratama tanases New York Times'is ilmunud lugu Pulmade all. Armastus ei kusi vanust, toesti mitte. Igati sobilik Valentini paevaks.
Dorothy Furlong (praegu 75a) ja Charlie Hall (praegu 80 a) olid kohtunud aastaid tagasi ja labi kainud tihti. Dorothy oli lesk olnud pikemat aega ja Charlie kaasa oli kopsuvahki surnud paar aastat tagasi. Olid sobrad, mangisid koos kaarte, kaisid teatris aeg ajalt jne ja nonda see lugu laits. Charlie saatis abielupaneku sobraga (suur kimp roose, sormus ja kiri ning et Dorothy teaks kellelt pani enda nime, aadressis, Social Security numbri, US merevae numbri ja telefoninumbri). :)
“You can understand, Charlie is kind of a romantic,” Mrs. Furlong said, adding he is full of compliments. “He’ll say, ‘You are so beautiful, I love your eyes, you have the greatest smile, you’re so stately.’ He never stops with them.”

Paar elab St. Paul Minnesota's kus juba 125 a jarjest iga talv suur paraad korraldatakse et talve minema ajada. Kui plaanijad teada said et Dorothy ja Charles(kes oli festivali Queen ja King olnud aastakumneid tagasi, kull eraldi aastatel) plaanisid abielluda, tegid nad neile ettepaneku abielluda kui king ja queen festivali viimasel paeval.



After their vows, Mr. Hall planted a kiss on his smiling new bride’s lips. He then kissed the priest, members of the wedding party, his bride again and, finally, his bride one more time.

No comments:

Post a Comment