February 8, 2011

Musical chairs

Hommikusook soodus, mees toole saadetud, Olivia ilusasti riides, teksad jalas (et ei saaks pukse maha tommata ja mahkmeid valja tirida), ise saadan paar tooemaili enne kui minema peab. Olivia marsib rahulikus tempos arvuti juurde, puksid rebadel, mahe lainud ja puksid, sokid ja sussid labimarjad. Kahku peseme, kuivatan, uuesti riidesse. Ise motlen et ei ole et pissist, ju ta mingi veeklaasi alla tombas. Jooksen elutuppa, ei ole uhtegi klaasi aga tooli kate labi marg. Surun koik pesumasinasse, loen Oliviale sonu peale. Kammin kahku juukseid ja panen arvuti kinni. Avastan Olivia puksid rebadel vannitoast, kerge kaka ka. Ahhhh.... Tiir nr kaks. Avastan et oleme hiljaks jaamas, kahku saapad jalga. Oot, pukste peal mingi pruun triip. Isver, ei ole et kaka. Enam pole aega et vahetada, puhin marja ratikuga puhtaks, panen selle Olivia korvale kuniks ta jope haaran. Selle aja sees haarab Olivia ratiku ja asub sellega oma pluusi puhkima ja kasi "puhastama". Jalle WCsse, tiir nr 3. Palvetan et koik kaka jai ikkagi mahkmete sisse, kiirelt kontrollin, midagi porandal ei nae. Jooksen autosse, Olivia sules. Jouame oigeks ajaks kohale....

4 comments:

  1. Njaa, ma olen märganud, et naistel on eriline anne teha sadat asja samal ajal ja kõigega valmis saada. Mehed, kui teevad süüa, siis samal ajal last süles hoida ei saa. Kui panevad ennast riidesse, siis laps samal ajal kallab teises toas suhkrut kaela. Me naised oleme imetlusväärselt multifunktsionaalsed :)

    ReplyDelete
  2. Et siis kõik muidu arusaadav ja usutav aga mitte see viimane lause. Mina küll kunagi sellise pulli peale õigeks ajaks kohale ei jõua...:-)

    ReplyDelete
  3. @Mel: ja sa pead neile veel utlema kus mis on. :) Aga samas, Olivia minuga kodus olles mangis vaikselt st kallas breadcrumbs ule vaiba.
    @IP: 2 min enne aga ma olin liiklushuligaan. Ei joudnud ule lugeda mitu keskmist sorme mulle naidati....

    ReplyDelete
  4. No kui isegi Kristina Smigun oma raamatus kirjutab, et lapse kantseldamine on palju raskem kui tippsport, siis mis yhel tavalisel naisel ikka enam kommenteerida :)

    ReplyDelete