August 27, 2011

Irene

Moned eelised vist taieliku zombina ja pidevalt magamata olekul olnud. Naiteks kui maja variseb ja sa ei pane tahele. Ent Gary tookaaslane Californiast laks naost valgest ja haaras Garyl olast "Kas sa tundsid seda? Maavarin!!" Gary viisaka inimesega ei hakanud utlema kohe et loll, meil ei ole maavarinaid. Kuigi tuli valja et nae, on.

Paar paeva hiljem orkaan Irene me kanti tulemas. 2 miljonit inimest on evakueeritud ja esimest korda uldse tana lounal pannakse NY transit susteem kinni - koik bussid ja subway jms. State of emergency on valja kuulutatud 5 osariigis.
Muidugi loodame et oodatakse hullemat, eks aga torm rahuneb maha kui siia jouab. Puhapaeval jouab meie kanti. Viisime aiast koik lahtise garaazi. Elektrikatkestusi kuni nadal aega (uhh) lubatakse.
Kuunlad, vett, patareisid on. Suua ostsin kah eile aga enam jaolt siukest mitte riknevat kraami. Tahtsin tana veel kana ara praadida...
Vanni peab vett tais laskma et oleks kus WC jaoks vett votta. Lapsukesed ara pesema. Mobiilid ara laadima ja ma ei tea, rohkem ei oskagi miskit tarka teha. Loodan et need suured puud mis tagaaias ja maja korval vastu peavad. Nojah, jaame siis ootama.

3 comments:

  1. Uhh, peame pöialt et te väga räsida ei saaks!

    ReplyDelete
  2. kus osariigis elategi??
    toesti, enam pole kuskil turvaline.

    kas teil pariselt oli maavarin voi oli see jarelkaja??

    meil kais labi California maavarina jareltouge siin paar aastat tagasi, nagu kiirrong oleks maja alt labi soitnud ja too juures majaseinad koikusid.

    loodan, et paasete tormist!!

    ReplyDelete
  3. Connecticutis. Maavarin oli nork me kandis ja onneks see orkaan nii jube ei olnud kui osades kohtades. Meist 10 min ranna poole oli vesi vooni. Hasti palju uleujutusi. Osadel pole maju enam kuna vesi on majad vundamendi pealt ara viinud. Ja hasti paljud ikka elektrita...

    ReplyDelete