August 25, 2011

Kooliaasta algab. Kahe aastasele.

Kes tihedamini blogi loeb, maletab ehk milline ettevotmine oli Oliviale preschooli sissesaamine. USAs on preschool, siis kindergarden ja siis kool. NYC on vabsee hullumaja ja hindadest ei raagigi, aga meie kandis on ikka paris keeruline kah. Vaprate ja ilusate vahel kaib aktiivne Darwinistlik voitlus kes kuhu, kes keda, millal. Paljud ei pane veel kahe aastaselt aga kuna KT (mu mommy friend kelle tytar sama vana kui Olivia) ka lapsega kohe kohe maha saamas ja mul Melanie kodus, motlesime et vanemad tydrukud tuleks panna. Siis saime hinnasoki (kuigi KT natuke vahem ilmselt, me elame renditud majas, nad $1.5M majas, ma soidan Mazdaga, tema Lexusega jne), siis ei saanud sisse, siis kaisin lobimas, siis saime uheks paevaks nadalas ja jarjekordne miiting direktrissiga viis siis lopuks selleni et saime 2 paeva nadals. $2700 sept-maini, 2.5 h kord.

Motlesin kord et ohh kui beebiga busy poleks, kutsuks koik emmed lastega siia, et meil suur aed las lapsed jooksevad ja ostn mingid snakid jms aga jai sinna see plaan. Gary vaatas mind nagu hullumeelset kui selle plaaniga lagedale tulin.

Jargm neljap algab kool, paluti tuua pilt perest mis laheb lapse nagi kohale ja kott varuriietega. Neljap ohtul on New Family Welcome night. Jargm teisip ohtu on direktrissi vastuvott ja jargm neljap on Wine Social with the Board members. Praktiliselt moeldes peaks minema ja jooma et mingigi raha tagasi saada, eks. :)))))

Ja tana postkastis peene umbrik ja umbriku sees kutse mis koolimaja kujuga. sip, socialize and celebrate... ....our 2's are starting school. kell 8 ohtul. Iseenesest tore et kutsutakse. Vaga popp. Ilmselt meie elu ei saa enam sama olema. Heh. Ma olin moelnud et ei roni uhelegi uritusele aga nonna vist korralikud pereemad ei kaitu siinkandis.

3 comments:

  1. Ega siin pole muud, kui et tuleb vastu pidada!

    ReplyDelete
  2. Huhhhhhhh rämedad hinnad, ma loodan et seal selle papi eest haigeid lapsi ei lubata sinna nn eellasteaiakooli, sest oleks räige närv kui käid mega papi eest ja siis ravi veel otsa kah hiigel papi eest. Aga põnevad ajad on teil kindlasti ees.

    ReplyDelete
  3. Kusjuures kusisin selle kohta (muuseas, see uks odavamaid kohta, jargm oli $6500, mul suu siiani lahti) ja oeldi et kui palavikus siis saadavad koju. Oliviaga olin eelmine sugis haiglas sest hingamisega probleem. Ei kujuta ette kuis see sugis. Ugh

    ReplyDelete