October 16, 2011

Voistlussport

Hoiatan ette ara et kui sa loed seda blogi moe/retseptide/kodundus teemal, tsekka tagasi umbes kevade paiku. Sest paistab et keskustelu piirdub kas laste teemadel voi tervise hadadel.

Nonna, laste saamine ja kasvatamine taielik voitlussport. Rase olles vordled kui palju sina oled suurem/vaiksem kui teised. Mul tombasid taiesti voorad naised poes voi tanaval korvale ja teatasid et nemad nii heas vormis rasedana kull ei olnud. :) Lisan juurde, et esimese raseduse ajal ei oelnud seda keegi. Sunnitamise teemadel siis arutatakse kes kui kaua sunnitas ja mis muu vark sinna juurde kais ja kui suur/pikk beebi oli.... Ja kui aktiivne abikaasa sunnitusel. Ning oh lapsed ise - roomamine, kondimine, soomine, kaal, valjanagemine, raakima hakkamine jne jne jne elu lopuni ilmselt valja.

Ja koik, aboluutselt koik, teevad seda. Ka nii moistlik ja rahulik isend nagu Puhvis Kukk. Muidu sunnituse teemat ules ei vota aga uks kauge sugulane vajutab kull valesid nuppe. Pidevalt nii facebook'is ja kokku saades heietab oma 4 aasta taguse sunnituse teemadel, kui raske ja pikk, ning kui ullas on ema olla ja mis tema ei annaks oma lapse nimel jne jne jne jne. Ja koik noogutavad ja kiidavad milline hea ema. Ma ei tea mis minul viga on, ma tahan iga kord karjuda SHUT THE F&^% UP. Ja ma ei tea kas too naine on oudselt narvidele kaiv voi tahan mina ilmselt et eks ole tunnustataks kui raske ikkagi minul oli. Irw. Voitlussport, ma ytlen.

Uks mu klientidest, 4 lapse ema, ytleb alati - you have to love yourself, you have to love yourself. Ma motlen et selle asemel et moelda kui raske koik on olnud, rasedused, sunnitused, recovery, kui ulionnelik ja uhke ma olen oma kahe tutre ule. Oma keha ule mis need rasedused lopuli kandis, eriti kui mingi ule 90% naistest mingi hetk rasedus katkeb. Et lastel midagi viga ei ole. Vahemalt midagi parandamatut. Et kaasa mu keha siiani ilusaks ja ihaldusvaarseks peab. Voitlussport ilmselt seegi. Aga miski tera ilmselt ses soovituses on end pane kirja iga hommik mingi asi mille eest sa tanulik oled. Tee sporti nagu ajakirjad soovitavad. :)

5 comments:

  1. 1) Mhmhm, on küll hästi annoying sugulane :)
    2) Isegi nii rahulik ja mõistlik tegelane kui sina? :)

    ReplyDelete
  2. ma tundsin ennast ära:) lapsepõlvesõbrad kvalifitseeruvad ilmselt juba sugulasteks:) kirjutamiseni! l.

    ReplyDelete
  3. Oi, su vanem tüdruk on juba nii asjaliku välimusega. :)

    ReplyDelete
  4. Tõesti-tõesti. Noorem on ääretult sihukese intelligentse olemisega nunnukas... ja isver, kas see suuuuuur ja asjalik tüdruk on tõesti ikka seesama pisike pontsik Olivia. :)))))

    Aeg lendab!

    ReplyDelete