December 11, 2011

Sense and sensibility.


Ma ei tea kas keegi enam seda blogi loeb aga tahtsin "ametlikult" oelda et teen vaikese pausi. Mu terviseprobleemid on ikka hm probleemsed, nii et mu kogu energia laheb selle alla et hea ema olla, terveks saada ja siis mingi hetk peaks ka abikaasale mingit aega puhendama, kes oota kannatlikult et tema naine tagasi oleks. Olen saja arsti juurest labi kainud, nuud proovin hiina meditsiini - 30 tabletti paevas!!!! AGA mul on nii siiber ees, ma tahan niiii vaga terveks saada, et ma teeks ukskoik mida, ukskoik millal. Nii et hoidke poialt kui puhade ajal aega on. :)

Ma tahtsin oelda et kui ma seda blogi alustasin kirjutasin seda update-ina sopradele ja perele aga suure ullatusena leidsin et taiesti voorad lugesid minu arutlusi seinast seina teemadel. Ma ei oska adekvaatselt oelda kui tore see oli ja kui hinnalisena ma seda leidsin et te votsite aega oma paevast et lugeda mu asjaajamisi. See mojus sellise sooja virtuaalse paina.


Ma soovin koigile ilusat ja rahulikku pyhi ning loodan et hoiate ennast.

Suur ja pehme kalli,
Teie,
Puhvis Kukk

17 comments:

  1. mina just olengi sulle viimastel päevadel mõelnud ja plaanisin isegi kommentaari jätta, et kas kõik ikka korras. :) soovin kiiret paranemist ja loodan, et kui tervis korras, kirjutad meile põgusalt edasi. soojad kallistused sulle ja tüdrukutele ja ilusaid pühi!

    ReplyDelete
  2. Tydrukud on sul imearmsad ja pildi peale molemad naeratama saada on suurt kunst! Ilusaid pyhi!

    Katrin

    ReplyDelete
  3. Head paranemist ja toredaid pühi!
    Väga armas foto!!!

    ReplyDelete
  4. Ilusaid Joule ja kiiret paranemist! :)

    ReplyDelete
  5. Kuulun kategooriasse v6hiv66rad :))) Tuhat tervist ja saagu tervis Sulle tagasi! Kaunist j6uluaega kogu Sinu perele ja et lugejaid pole, selle yle muretseda pole vaja, ikka on :) Hoia palun kursis oma tervise kohta, jagatud mure on ikka parem!

    ReplyDelete
  6. Kallis Puhvis Kukk!
    Loomulikult võta aeg maha ning pühendu oma tervisele! See on kõige tähtsam, sest haige ema ei saa olla hea ema ning haige naise kohta on venelastel lausa vanasõna varnast võtta. Loodan, et saad terveks ning leiad jõudu ikka vahel natuke kirjutada kuidas sul seal kaugel maal läheb. Meid, eestlasi on ju nii vähe, et polegi vahet, kas oled tuttav või võõras - ikka hoidad kuidagi pöialt ja elad kaasa!
    Tervist ja õnne Sulle!
    Kersti Tallinnast
    "võhivõõras"

    ReplyDelete
  7. Kòike kòige paremat ka minu poolt uueks aastaks!! :)

    ReplyDelete
  8. Head paranemist! Pea vastu, kunagi on kõik halb möödas ja jääb vaid rõõm :)
    Ja ära muretse, kuigi hea oli käia piilumas (ise ammu ei viitsi enam blogida) siis ajapuudus on arusaadav, eriti kui tervis kehva.

    ReplyDelete
  9. Arvan, et kui su ema saaks möneks ajaks sinu juurde tulla, siis loksuks tervis paika.
    Vöta endale ka appi keegi koduseid töid tegema.
    Puhka rohkem ja ole röömus!
    Kauneid jöule ja uut aastat!
    Pane ikka vahel möni pilt!

    Mul ka tervisega vuss-suss. Tervisi!
    In Soomest

    ReplyDelete
  10. Tõesti armas pilt see su tüdrukutega. :)

    Saa ilusti terveks ikka! Olen küll võhivõõras, aga sellegipoolest võlus sinu lahe kirjutamisoskus ja kirjeldused selle mulle võõra maailmanurga elust-olust. Siiski tervis on kõige tähtsam ja kui ise tunned, et ei jaksa kirjutada, siis nii ongi. Me kõik (lugejad) hoiame sulle pöialt ja mõtleme vahel, et kuidas sul seal läheb ka. Nii et kui vahel veidi mahti ja tunne selline, et võiks ju, võid mõne pisikese teate ikka jätta jälle.

    Eks ma isegi olen tööle keskendumise tarviduse tõttu üsna kesiselt bloginud viimasel paaril aastal - elu teeb omad korrektuurid. Samas loen vahel oma vanu sissekandeid ja mõtlen, et ikka hea oli, et üles kirjutasin, praegu lahe lugeda. Ja värvikamaid asju püüan ikka kirja panna - inimese mälu on ju kahjuks ikka selline lühikesevõitu.

    Ilusaid jõule ja toredat aastavahetust ning kõike head sulle ja virtuaalne pai. Soovin, et saaksid terveks jälle!

    Riina

    ReplyDelete
  11. Tänan huvitava lugemise eest. Kirjuta ikka, kui on aega! Saa terveks!

    Päikest!
    Võhivõõras

    ReplyDelete
  12. Sul on väga armsad lapsed. Ole neile hea ema ja saa terveks!

    ReplyDelete
  13. Oh, nii armas pilt! Hoian pöialt, et terveks saaksid. Et uuel aastal ikka mõtteid jagaksid. Kõike kaunist aastalõpuks! Võhivõõras lugeja

    ReplyDelete
  14. Kõike kõige paremat, loodan, et paremad ajad saabuvad ruttu! Võhivõõras

    ReplyDelete
  15. Palju tervist!
    Kontvõõras :)

    ReplyDelete
  16. Tahtsin lihtsalt öelda, et mõni käib ikka siin vahel lugemas ja piilumas ja lootmas, et kõik hästi läheb. :)

    ReplyDelete
  17. Jah, mina käin ka ja hoian ikka pöialt :)

    ReplyDelete