September 11, 2012

Sina jooksed ja mina jooksen ja koik porandale kokku.

Ma tahendan trendi emme seas. Koige pealt yber ema/laulja/tantsija/disainer ja mida koike veel muud Jennifer Lopez teatas parast kaksikute sundi et tema teeb triathloni ara (ujumine, rattaga soit ja jooksmine koik uksteise jarel). Ja tegigi. Siis mu uhe kliendi sobranna aasta (!!!) parast kaksikute sundi tegi ka samamoodi. Teine tuttav parast kahe lapse sundi. Ja nuud Olivia klassi-ema (kes on selline autoriteetne ema, osad lapsed vanemad tal kindlasti ja ajab uute emmede nimesid sassi kogu aeg, meie oma kutsub koiki Sara) ytles me esimese koosoleku ajal et temal vaja see koosolek nuud lopetada kuna tal vaja trenni minna. Triatloni jaoks. Me siis koik ajame silmad parani et ooooo... ja klassiemme on ootusparase respekti avaldamisega rahul. Mina aru ei saa, ma hingeldan Melaniega trepist ules joudes, kuidas parast kaksikuid voi kahte-kolme last siukseid asju tehakse. Ja isegi kui suudaks, ohh, selline ettevotmine. Saaks garaazi korda teha voi ust varvida. Voi molemad jalad ara razeerida, eks ole. Ma ilmselt hoiskaks valge lipu ja vajuks kraavi esimese kilomeetri ajal. Olen ma luuser emme ja olete te koik entusiastlikult joogas oma puusakonte ja selgrood tagasi ritta saamas?

9 comments:

  1. No ma ütlen sulle lohutuseks, et mina peale 2hte rasedust ja imetamisperioodi ei oskanud enam joosta. Jah - ei oskanud! Tundus, et nagu oleks telliskivid jalataldade all olnud ning mu abikaasa kutsus mind "hellitavalt" walrus'eks

    ReplyDelete
  2. No ausalt, peale aiatööde ja vahel harva mõne rattatiiru ei tee miskit. Maal elades kuidagi pole väga vajadust ka, värske õhu doosi saab igapäevaselt õues mütates ka kätte. Eks ma vahel ikka mõtlen, et peaks, aga siis ongi täpselt see, et teeks parem midagi asjalikumat selle ajaga ...

    ReplyDelete
  3. räägib see, kes vehib hantlitega. häbi sul olgu:D ma hakkasin käima trennis, aga minu oma on viiene kah juba. ja oli ka tagumine aeg.

    ReplyDelete
  4. Kui ma vehin siis taiesti enesehavituslikult - pidevalt selg labi. :) Aga ise motlesingi et ma ikka nii tubli kui vahest ules alla hupan, ja siis tulevad need emmed ja teatavad et jooksevad vabalt mingeid maratone. nomaeitea. Aga vaga tubli oled et trenni laksid!

    ReplyDelete
  5. Ma üritan kodus oma 5-kuuse kõrvalt trenni teha... Youtube'st 8 min workout klipid ja rohkema aja puhul on arvutis Kathy Smith'i ürgvana rasvapõletusvideo. Vahel isegi õnnestub, aga enamasti eriti mitte. 2,5-aastane läks sügisest lasteaeda ja on nüüd nädal lasteaias, nädal kodus haige, nädal lasteaias, nädal kodus... jne. Kui ta ka kodus on, siis trenn päevaplaani ei mahu lihtsalt.

    ReplyDelete
  6. Ahjaa... kunagi ammu lubasin eestikeelseid lastelaule jagada, aga suutsin selle sujuvalt ära unustada. Kui veel soovi on ja torrent-faile netist tõmmata oskad, siis terve hunniku Eesti lastelaule saab siit alla laadida: http://isohunt.com/torrent_details/95743949/eesti+lastelaulud?tab=summary

    ReplyDelete
  7. Mmhm, Olivia kaib 3 x nadalas 3.5 h ja haigeks olemisega sama moodi. Ja siis jaab Melanie muidugi ka. Nii et triatlonit siit ei tule aga akki lahen jalutama kui O koolis. :) Ja koristamine poleta ka midagi ehk.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete