May 14, 2008

Estonian Woman At The Table!

Kui inimesed kusivad kust ma parit olen siis pakutakse Sweden (kuna blond), Minnesota (kuna sinna migreerusid enamus skandianaavlasi) voi New York (no idea why). Enamusel juhtudel arvatakse et olen ameeriklane aga koos suues tuleb suuri erinevusi aegajalt valja.

1. Voileib. Loikad leiba-saia, maarid void ja siis juustu/vorsti koos kurgi/tomatiga. Ameerika versioon on majoneesi maarida ohuuuuukeselt, siis kurki, vorsti, tomatit, sibulat jms nign siis 2 loiku kokku panna ja viltu pooleks loigata. Richard vaatab mind hairitult, pobiseb midagi nina alla ja lopuks huuab: Mis asja sa teed? Niimoodi suua voileiba, nii noh, see on nagu uhe kaega plaksutamine!

2. Voileib hommikusoogiks. Ameerika hommikusook on kas kiire kauss helbeid kohviga voi pikem uritus nadalavahetusel saiakeste voi French toastiga, muna ja peekoni voi omletiga. Voileiba kui siukest (kahe poolset) suuakse lounaks.

3. Hapukurgi niisama naksimine. Eeldavasti oled rase.

4. Koogi korvale piima joomine. Seda absoluutselt keegi ei tee, kas jood kohvi voi teed.

5. Pasta kaste - mina segan kastme ja pasta pannis voi kausis kokku aga siin olen nainud mitmetes kodudes seda erinevalt serveerituna, et siis igauks saab niipalju votta kui vaja.

6. Sama salatiga. Mina segan kokku vinegar-oli-sool-pipar-sinep aga siin naed laudadel mitmet erinevat pudelit kastmetega.

3 comments:

  1. irw, mega võrdlus....
    ma ei söö näiteks hapukurki eriliselt, aga kui keegi avab purgi siis joon veest kuivale ;) mees alati pahandab et kuivatan kurgid ära ;)

    ReplyDelete
  2. 1. 'Lahtine' voileib - loomulikult.
    2. Voileeib hommikusoogiks - loomulikult.
    3. Hapukurgi soomine - toesti soon ainult siis kui rase olen :)
    4. Koogi korvale joon piima kuigi mist vist kohvikus voi restoranis.
    5. Pastaga teen kuis parasjagu tuju on, vahel segan ara, vahel ei sega.
    6. Salatiga samamoodi. Meil niikuinii ei ole rohkem kui 1 poest ostetud kaste, tavaliselt segan ka ise midagi kokku.

    ReplyDelete
  3. See ameerika võileib kõlab huvitavalt, peaks järgi proovima!

    ReplyDelete