May 1, 2008

Estonskaya Salami

Nuu kaisin ara Norwalk'is asuvas Food Galleria's. Kui parkisin siis uks vanamehe nass uuris mind pika pilguga ise agaralt mobiili seletades. Astusin viisakalt ja malbelt sisse ning taustaks olev vene film loi korvad lukku. Ei mingit kahtlust, vene pood. Kui ka kahtlus tekkis siis rida rea jarel sihvkasid kustutasid selle. Arbuuse igasuguseid ja neist uleval riiulis Alwaysi maxipads. Huvitav kooslus.
Letsosid oli ja kruupe jms, kartuleid igast sordist, vene olusid. Kohupiim ehk siis farmer's cheese ka piima korval kuigi nagi nii kuiv valja et ma ei votnud. Uhtegi Kalevi toodet ei olnud, nentisin kurblikult ja otsin Iris - magus aga nats keemia maitsega.
Pood ise lohnas nostalgiliselt: kilu ja kohvi ja salat ja midagi veel. Lihaletini joudsin avastasin viinerid, tadi manedzer karjub Kostjat, sedasama vanamehe nassi. Kusib kahku et tsevo? Mina zestikuleerin et kas saaks vaike jupp seda suitsuvorsti, inglise keeli kuna mu vene keelt ei olla. Onu vaatab mulle jumala nordinult otsa ja siis paneb mobiili korvale millesse ta oli edukalt raakinud see aeg, ning karjub taha et tulge tehke selle siin selgeks et me ei muu seda jupi kaupa. Sain siis teise sordi jupi kaupa ja ta oli ikka sokeeritud et keegi ostab suitsuvorsti nonnaviisi. Kova aga musta leiva korvalt avastasin menuu kus kirjas Estonskaya Salami aga naha polnud. Ja pelmeenid olid $6.50!!! Kas pole kirves? Cmetana oli sama palju, ma ei raatsinud votta. Aa, ja musta teed ostsin ka. Kartuli ja muud salatid nagid ka head valja.

Muuseas, teisel teemal, seda ma teadsin eks et mehi ei saa kritiseerida soitmise teemadel aga ma ei teadnud et poes kaimine sama hell teema on. Naersin et lugesin uhest blogist kuidas see naisterahvas oma kaasat poodi saadab ja kogemused tapselt samad. G kergitab kulmu ja kusib et millised siis. Utlesin suudimatult et noh kui ma sulle nimekirja annan ja sa poodi lahed siis sa tavaliselt helistad mitu korda et kusida a) mis see on ja b) kus see on ja siis sa ikka kuidagi tuled koju valede asjadega voi kummalistes kogustes. Sellepeale G kohe teatas et kui tema mulle nimekirja annaks siis mina ka ei leiaks midagi ules ja jne jne. Teatasin agestudes et ma uleuldse ei kritiseeri, et minu arust naljakas kuis mehed nii sarnased on. Selle peale torgati lusikas jaatisesse eriti suvenult ja muhati et ega ei arva et kritiseerid. Nojahnoh. :)
Ma seda teemat uldse ules ei votnud kuis ta mitmeid kotte on unustanud poodi.

5 comments:

  1. :):):)Kle vaga k6lab nii,et sulle peab eestist mingi andropovi pakikese teele panema vist!

    ReplyDelete
  2. no mina siis vaatan, mis teha annab;) ma isiklikult olin nii lohe, et suutsin lasta heeringal halvaks minna, mis eestist tuli hiljaaegu küladega. Õnneks homme tuuakse vist uued. kujutad sa ette rullmopse, keskel kas tume ploom või oliiv...mmmmm!

    ReplyDelete
  3. Irf, mu mehest rääkisid või :P

    ReplyDelete
  4. Url.Ie Canada were the more threatening in the opening 45
    minutes and six-goal christine sinclair was only just too high
    with a rising drive. If the truth of god hath more abounded through my
    lie unto his glory;.

    Take a look at my blog post ... Payday Loans - Url.Ie -

    ReplyDelete