May 12, 2008

Woman's Body

Ma turgutan end siin hommikukohviga ja enne kui lahen X-i juurde kellest allpool post (kingad, kingad ja veelkord kingad) teisele ringile sest paevaga seda garderoobi labi ei joudnud, tahtsin jagada eilset kogemust.
K, reklaamidirektor, elab monusas country-hongulises majas, suuuuuuur kamin, tume puit, hubased suured punaka-pruunid nahktoolid. K nagu enamik naisi ikka mul poeb seda keha mis kunagi oli. Vahet pole mis vanuses naised, nad alati poevad seda et keha enam ei ole mis kunagi. Soovitan mitte moelda 5-10-15-20 aastat tagasi vaid vorrelda enda vanusegrupiga ja kui miski ei meeldi siis jooksma/jousaali. Igastahes, K ikka kurdab et vot ta oli modell ja nuud 50sena enam ei ole modelli keha. Siis masendub vaga ja teatab et ta lasi endast vaga kuulsal fotograafil aktifotosid teha ja nii ilusad olid. Ma vaatasin vaga neutraalselt talle otsa ja umisesin hmhmm mida vist tolgendati umbusuna sest siis tiriti mind magamistuppa neid fotosid kaema.

I try not to judge people. Sinu keha sinu asi jne jne. Tore kui tegid, kaasal ka akki hea meel voi vastupidi masendab sind igakord kui kaed. Whatever. AGA arge naidake mulle neid pilte!!!! Sa ei tea mu perekonna nimegi veel. Ma oma koige lahedastemate sobrannadega olen alles hilisematel aastatel hakanud intiimteemasid lahkama ja isegi siis koigest ei raagi.

K teatas et tema riiete peale raha ei kuluta suurt, mis oli utlematagi selge, ja et tema raha laheb aktiivspordi peale ja jahil kaimisele. Et nad jahivad falconitega, need maja taga, lahme vaatama. Muidu ma mingile verenaljasele falconile ligi ei lahe aga parast aktipilte, ahh no vahet pole. Onneks aega ei jagunud.



Ma olin uhe tema sobranna garderoobi teinud ja mulle jai mulje nagu ootaks ta et ma oleks karakter suure algustahega. Ma ei tea kas nad saavad kokku ja vordlevad et kellele ma ramedamalt utlesin voi mis ja siis see voidab. :) Aga tegelt sa ei maksa mulle ju selle eest et ma pool tundi sul katt hoiaks ja ornalt vihjaks pitsid-satsid voi sadelevad puksid ei ole koige parem valik.

2 comments:

  1. haa! yks kolleeg, kellega mul eriti asja pole, kurtis paari päeva eest detailselt oma terviseprobleeme.jube. see on umbes nii, et... no tore kuulda, milliseid vahendei sa raseduse ärahoidmiseks kasutad, aga ära sunni mind oma paigaldatud spiraali vaatama. ok, teema oli pi-isut teine (mitte oluliselt), näitama just lausa ei hakatud, aga mul on väga hea kujutlusvõime... :D

    ReplyDelete