August 29, 2008

Boutique's One-Year Anniversary

Minu ettekujutus esimesest aastapaevast oli jargmine:

Seisan poes ja vaatan aknast valja, kaed rahulolevalt risti. Seljas midagi klassikalist aga rabavalt kaunist. Juuksed ilusasti seljal, kerges lokis. Perfektselt. Taustal kolab Edith Piaf'i "Non, je ne regrette rien" (no regrets ehk ei mingeid kahetsusi) ja mina umisen uljalt kaasa. Valjas on naised koik jarjekorras et poodi sisse saada.

Tegelikus on natuke teistsugune. Ilmselt Piafi saaks kaima panna kull. Kuna valjas on soe ja niiske siis juuksed ei ole perfektses soengus. Inimesi valjas ei ole absoluutselt, pikk nadalavahetus on ja koik kes said, soitsid ilmselt ara. August on surnud olnud, pangaarve tuhi ja rent vaja jargmine nadal maksta.

Mina ja G arutamas keda roovida ... (vahemalt soeng on olemas aga G juuksed tais hallid)


Ei, tegelt kokkuvotvalt peab jargmist utlema. Economy on nukker, kui mitte traagiline. Uks klient utles: Brilliant idea, worst timing." Aamen. Oma saastud oleme magama pannud pluss suur panga laen olgadel mis nullib igasuguse oma kodu ostu vms ara. G'd naen ohtuti ja kui mingi ime labi puhapaeva vabaks saan. Ja teisalt: kolm butiiki mis meiega samal ajal alustasid on pankrotti lainud. Parima butiigi auhinna saime. Konsultatsioon alustet. Disaini plaani arendame ka. Pood on vahva ja midagi ise teha on etem minu jaoks kui et kellegi teise jaoks tootada. I have biiiiig hopes. Big. Enormous.

Nagu Nemo filmis uks kala ytleb Nemo isale et too lootust ei kaotaks. Keep on keeping on. Ja see minut kui me kasumis olema, laulan Non, je ne regrette rien....


Pildid me butiigist.






Lopetuseks ytlus Donatella Versace'lt millesse usun:
I'm not a great believer in fairy tales. Every woman should fight hard for her own happy endings.

7 comments:

  1. kuule, sul on väga stiilne butiik :D
    eks ta kerge pole, majanduskriis on nii siin mandril kui ka seal :( aga ikkagi...
    --,-´-@
    Palju Õnne sinu poekesele,e t niigi kaua olete vastu pidanud ja veel paremat vastupidamist järgnevateks aastateks :D
    --,-´-@

    ReplyDelete
  2. Palju õnne aastapäeva puhul ;)
    A ma loodan, et sa ei solvu noh kui ma ka oma arvamust avaldan :P
    Kas ma saan nüüd õieti aru, et kuna enamus mööbel on vanas stiilis, et siis rõhud rohkem sellele, a mida hekki see lehmavaip seal teeb! Need kaks on nigu panna heeringale vahukoort peale, minu meelest :) Või siis peaks neid lehmakesi rohkem olema, see üks karjub noh silma.
    Ja teine asi mis silma hakkas, et proovikabiinis ei ole maas mingit vaibakest. Äkki sebiks kabini mingid mini lehmavaibad :P
    A jumala eest ära ainult solvu, ma tahan ainult parimat ja üritasin kui klient vaadata butiiki.

    ReplyDelete
  3. Ei solvu, rohkem on lehmanahka maas, panin ainult paar pilti ules. Moobel on moderne v.a. kaks antiik tooli aga varvigamma on sama. Modernset ja traditsioonilist saab vaga edukalt segada. Vaipu tahaks prooviruumidesse saada jah, eriti talveks. Meilt on mitmeid kordi kusitud kes poe disainis, nii et vaga hull ei ole. :)

    ReplyDelete
  4. Ei ei ma ei öelnudki ju et hull :P Väga kena muidu a see ÜKSIK vaip (kuna ma ju teisi ei näinud) hakkas nigu hullult silma :)) Kui tal sõbrad olemas siis on hea ;)
    Mis mul viga kritiseerida eks ole, istun siin omal midagi pole ja targutan sinuga, kes sa oled MEGA tubli olnud ja omale sellise kena butiigi avanud. Ma ajan kogu kriitika nohu kaela :)A tegelt õigelt sõbralt kuuleb ainus ausat arvamust ;)

    ReplyDelete
  5. Happy anniversary sulle ja butiigile :)!

    ReplyDelete
  6. This blog was... how do you say it? Relevant!! Finally I've found something that helped me. Kudos!

    Here is my weblog ... ford ranger

    ReplyDelete