August 15, 2008

Follow-Up

Hommikul tombasin paevi nainud teksad ja puuvillase pikkade varukatega pluusi selga, veel marjad juuksed hobusesappa ja platud jalga ning ehituspoodi. Mitte uhtegi grammi meikupi ega parfuumi. Ei ehteid ega kaekotti. Vaga asine olin ma tana hommik. Poodi joudes (Home Depot - suur suur ehituspood) oli mu karmist olekust hoolimata jole eblaka tunne. Naised, kui meest otsite, minge ehituspoodi. Ma taitsa punastasin kergelt kui mehed seljad sirgu ajasid ja mind jollitasid. Et mis asi see nuud siin keset saepuru. Tegin nao nagu teaks mida otsin ja tagapool rundasin uhte tootajat kes oli siuke vaike kohna must mees Hitleri vuntsidega, vaga abivalmis aga kannatus sai tal kull minuga proovile pandud.

Tal oli mingi aktsent ka juures (voi hambaid puudu) nii et paris tapselt ei jaganud millest jutt kaib. Teatasin et mul laie riiuleid vaja, niuksed mootmed, akki saed ara. Siis leidsin uhed valmistehtud riiulid mis taitsa sobisid. Hitler vaatab mind pika pilguga ja siis susiseb:
"You are goin' to need them HC brackets"
Noogutan puudlikult :Yes, AC brackets?"
"Naah, HC."
Mina :"Mahemwhat?"
Siis vottis onu lapse kae korvale ja seletas et heavy duty brackets on vaja. Kusisin et kuidas ma nad seina saan jne jne. Teine taitsa meeleheitel aga lopuks sain aru.Vist.

Ja meeste juurde - otsisin oma kruvisid ja HC brackets ja 3 meesterahvast, uks tuli, teine laks, et kas mul abi vaja. Motlesin et mida nuud kui avastasin et kuna ma kukakil siis aluspesu aar paistis kergelt valja. Et voib olla see aitas. G-le ei maini seda seika, tal pole uldse huumorimeelt ses suhtes. Ja oudne ahistamine, ma nagin nii mitmeid setmeid meeste boksereid kui seal riiulite vahel kooluti.

Igastahes, ajasin oma kola kokk, laup leemendas higist, ja kassa poole suundudes haarasin uhe orhidee ka kaasa. Lill kaenla all ja korvi lukates marssisin kassa poole, ehitajad aupaklikult (voi lihtsalt kartes et midagi kukub nende jalgadele) tombusid eemale viisakalt ja naeratasid.

2 comments:

  1. täiesti geniaalne H! ma mõtlesin ka kaua aega, et KUS ON MEHED!? kõikjal kuhu vaatad, on ainult naised-naised... kultuuriüritustel mõnda näeb, aga need on ka naiste pool kohale taritud:) mõtlesin juba, et no rallit ma ka vaatama ei lähe sellepärast.. aga ehituspood, loomulikult!:)

    ReplyDelete
  2. ma käisin autohoolduses ükskord.
    hooldaja: "kas teil muresid ka on, proua"
    mina: "on jah, auto hakkab t foori alt kuidagi lötutades minema, pole nagu varem"
    hooldaja: "aga proua, äkki te kasutate liiga madalal kiirusel liiga kõrget käiku"
    mina: "võibolla küll, aga sellel on automaatkast"
    hooldaja: "oi, aga siis ma küll ei tea, mis autol viga on"
    see meeste maailm ongi keeruline:)

    ReplyDelete