August 13, 2008

Grievances: Round One

I am so damn busy, I don't even know what the heck am I doing here writing this post. But, alas, here I am writing. Or complaining.

1. Mu ainus puhkus (vaba nadalavahetus) see suvi: 7h sinna soitu ja 8h tagasi soitu. Ilm oli kulm; Tammy hasti armas tutar, uhke karusnahkse kasuka omanik (kel Down'i sundroom) oli nii vaike 12 kuu kohta ja soi nii vaevaliselt; Chrisi uus girlfriend vaga agressiivselt teatas igal voimalikult juhul milline love neil on ja kuidas see ongi permanente suhe jnejjnejne. Minu vastu tundis huvi siis kui ta enam ei joudnud raakida endast voi Chris oli lahedal. Ma uritasin kull viisakas olla ja tema vastu huvi tunda aga lopuks lihtsalt tuunisin ta valja. Laps nuttis oosel ja meie madrats oli kova ka.....

2. Positiivselt: laksime hobustega soitma. Tuuakse valja ilus suur helepruun hobune nimi Goldie. Mina eeldan et mulle aga ei, hoopis Chrisile. Siis tuuakse jargmine hobune, nimi Duke. Ajan selja sirgeks roomsalt aga viiakse G-le. Vaatan ringi ja naen vaikest tumepruuni, puuduliku lakaga hobust. Nimi Cupcake. Cupcake! Olen aaretult solvunud ja nouan teist hobust: suurt, hirmuaratavat ja musta voi valget. Onu kahku toob suure noore taku, TC nimeks. Chris hiljem margib et ta pole veel nainud et hobust tagasi saadetaks kuna too pole piisavalt ilus. G hobune Duke on meie ees, vaga hea vaade ta tagumikule ning Duke kas kakab voi peeretab. Tund aega. Ahem. muidu oli vahva.

3. Ohukonditsioneer parast mitmeid setmeid parandamisi ikka jukerdab. Kuskil laest tilgib vett ja vististi uleval korrusel olevast korterist. Helistan vasakule ja paremale ja nouan tulemusi. Aga ohtuks on ikka sama pilt: mina ja amber.

4. Jobukakk ehitaja ei suuda ega suuda riiuleid valmis teha. Siiber ees. Taiega. Lahen ostan lauad ise ja palun seal valmis saagida. Siis tuleb riiulite aared ara teha et ilus oleks. S...a kah, proovin ise. Lisan oma pikenevasse tiitlite ritta.

Bravo TV-st parit perfect outfit minule: saab linnusitta kraapida, vett kuivatada, aknaid pesta, riideid aurutada - kogu aeg vaga sikk olles! :)

3 comments:

  1. glamuuriga on nagu veits raskusi :)

    ReplyDelete
  2. Karmen - ma olen alla andnud. Peaaegu et. Juukseid veel kammin ja huulepulka kasutan. Nork. Vaga nork.

    ReplyDelete