August 5, 2008

Mommies and Not Mommies

Ma olen igasugu tuttavaid emadusele kaotanud. Onneks ajutiselt. Umbes aasta moodudes saab nendega jalle muudel teemadel sona votta, sest lapse teemadel ma ei oska mitte midagi oelda. Triin, rebane, oppis koolis usinasti ning nuud kui emmed sona votavad, saab Triin hasti autoriteetselt arengust jms loengut pidada. Mina olen rohkem Samantha (Sex and The City) sugune, kes pakub et kui sobranna poeg ules kasvab, siis ta viib tema baari ja teeb talle dringi valja. :)

Nii et koige populaarsem tadi pole ma mitte. Ei maleta sunniaegu, sunnipaevi, kinke ma saadan umbselt ja mitte jarjekindlalt, tihti peale unustan kusida kuis lastel laheb jne jne. Vaga nork, ma utlen. Tegelt uks erand on, G oetutar Audrey. 6 aastane ja minu suur lemmik. Nii nunnu ja vaga siuke girly. Ma olen talle igast eluks vajalike asju opetanud nagu naiteks kuidas parfuumi oieti peale panna (minu omi ikka). Voi kuidas juukseid soengusse panna. Aeg ajalt ma ahvardan talle raamatu jouludeks osta aga enamjaolt leian ikka mingi roosa ullitise.

Mu koige parim sobranna USAs, Tammy, palus et ma laheksin temaga koos sunnitama. Kohe nagu pariselt ruumi sisse ja puha. Lubasin kergelt roheka naoga loomulikult minna, tal ema/isa surnud ja ma nagu oe eest. Tombasin raamatud ette ja hakkasin helistama haiglatesse et kas ma saaksin sunniklassi minna kiibitsema. Kui juba siis juba, mul muidu orna aimugi pole mis seal teha. Katt hoida? Arstil silma peal hoida? Jaakuubikuid peab vist tooma ja sunnitaval emal lasta neid suua? Igastahes, laps tuli akki varem ja ilma minu abita. Kuna pood tehti samal ajal lahti, siis ei joudnud katsikule kah. Eriti kuna siit Denverisse peab lendama circa 4h. See nadalavahetus naeme lopuks lapse ara ja ma olen end halliks otsinud et seda taiuslikku kinki leida. Avastasin naiteks et Dolce&Gabbana pakuvad eriti moeteadlikule beebile siis midagi siukest.



Tere hommikust. Voi teine populaarne valik - Juicy Couture dressid lapsele. Voi inglise keeli jogging suit - kuhu see beebi siis sorgib?



12 kuud vana, tutarlaps ja akki ei peaks kleite voi suve asju uldse kaema, ilmad hakkavad kulmaks minema, Colorados eriti karm talv. Ja siis, ohhh, leidsin!!!



Vaike valge kasukas! Beebile! Kes teadis et tehakse siukseid asju? Ma olin nii vaimustuses. Aga mitte hinnast. :( Kusisin poeomanikult et akki teeme deali, et ta annab mulle 50% off ja kui ta meie poodi tuleb siis ma teen sama? Ja tuli valja et naisterahvas teadis me butiiki ja tal nii hea meel et ma labi tulin et saingi! :) Mul nii hea meel, andsin vaesele kaasale sellise suudluse et too pidi seinalt tuge otsima (sest lets face it, mina ju mingit raha sisse ei too). Tean juba ette Tammy naerab nii et silm marg ja et koik nendivad et vaga minulik kingitus. Ja ma motlen, et akki ma olen nuud vahemalt see talv kellegi lemmik tadi?! :)

8 comments:

  1. Väga ilus-armas kasukas on :). Ma arvan, see beebi saab väga šikk sellega välja nägema ;). Peamine kui enne talve ainult väikeseks ei jääks. Mul oma pliksiga terve hunnik asju, mida heal juhul üksainus kord ongi kandnud, sest ta nii kiiresti viskab pikkusesse :S.

    ReplyDelete
  2. Sa oled selgelt nagija! Uks klientidest utles mul sama et kallis H, kui ta praegu 12 kuud vana on, siis talveks juba suurem. Onneks sain ara vahetada. Puhh.

    ReplyDelete
  3. IRW
    minuarust ka kasukas lahe, kusjuures ära naera, et kuhu beebi sörgib, pole neile midagi mugavamat selga kui dressid!!!
    kusjuures mina olen alati unistanud selles, et tahaks kellelegi kaasa minna sünnitusele, tahaks ka kõrvalseisjana näha seda imet :) sest ise sünnitades ei taipa ja taju sa paljusi asju enda ümber...
    tegelt olen mõelnud endale mingit juttu panna, et ümber lükata sinu shokeerivat kommentaari kui mul see kurb postitus oli...aga ma arvan,et sa saad ise ka aru, et igal asjal siin elus on õige aeg ja kuigi me võime olla depressioonis ja nutta vahel, et ei jõus siis on need lapsed ikkagi maailma parimad asjad! :)

    ole tubli!

    NB: kleit meeldib kohe vääääga ;)

    ReplyDelete
  4. kasukas on sheff, pole midagi öelda.

    ReplyDelete
  5. Ma mõtlen, et kui mul oleks plika ja siis mul oleks selline trendi teadlik sõbranna nagu sina. Siis ma oleks õnnelik nii kleidikese või dressi või kasuka üle :)
    Lapsel pole sellest riidest muidugi sooja ega külma aga sõbrannana ta saab kingile pihta ja hindab kindlasti kõrgelt.
    Ning noh paljud meist ikka enne omi lapsi omamata nüüd nii väga teavad lastest miskit, seega küll jõuad!

    ReplyDelete
  6. Nuuuh, kasukas on kaunis, kuid mina seelikute ja kleitide armastajana armusin muidugi sellesse kleidikesse ära...! :D:D:D

    ReplyDelete
  7. ma loodan et see kasukas polnud parisnahast?mu kysimus on nyyd kyll siin t6rvaks meepotis...

    ave

    ReplyDelete
  8. Ei olnud muidugi. Vaikesele lapsele ikka liig.

    ReplyDelete