November 11, 2008

Aktuaalne Kaamera

Tihtipeale kui satun eestlastega USAst raakima sattun n.o. kaitsvasse positsiooni. Ma ei tea kus need eelarvamused tulevad aga neid on Ameerika kohta nii et tapab. Kull on koik lollid ja igorandid, toiduportsud on suured ja koik on paksud ja hasti ulbed. 305,632,068 inimese kohta on hasti raske minu arust sellist kokkuvottet teha.
Ja see ulekaalu teema ajab mind eriti turri, vot mul oleks hea meel kui naised siin suured ja paksud oleks, saaks ma soppama minna alede ajal vms ja endale midagi leida. Aga katsu sa vaikseid numbreid leida. Isegi odavamates kohtades on suurus S-le eraldatud vaike nurk. Ebay on tais suuremaid riideid kah. Ebaoiglane. Ja nende toiduportsude kohta utleks nonda, mida odavam koht seda suurem ports - noh sooklates ja kiirtoidukohtades ning dinerites. Normaalsetes restoranides on portsud sama suured kui Eestis.

Aga uhel teemal ma jaan nousse koigiga kes kritiseerivad - ja need on Ameerika uudised. Hommikul kohvi korvale voiks ju kuulda mis maailmas/USAs juhtus - kiirelt, kompaktselt ja korralikult. Nagu Aktuaalne Kaamera. Aga ei, selle asemel on nn uudisteprogrammid (ja neid on mitmed) kus on mitu meest-naist kes siis lobisevad igast mottetutel teemadel, naitavad mingit bandi, raagivad natuke mis lahiumbruses toimus (kellelt varastati midagi ja kus oli tulekahju - mitte et mul kahju ei oleks aga tead, ausalt, ei huvita, eriti kui iga hommik midagi taolist) ja lasevad nonda tundide kaupa. D-E-B-I-I-L-N-E
CNN oli vahe viisakam aga seegi on nuud nii meelelahutuslik. Jutt kaib sellest kuis EU ei ohjelda Venemaad (mis omaette teema aga nagu ingl oeldakse EU voiks grow some balls and deal with it!) ja siis ekraani all lastakse mingeid "uudiseid" kas Britney Spears abiellus voi Angelina Jolie rase voi Pepsil uus sort valja tulemas. No tule jumal appi, ajul valus. BBC news on koige lahedasem Aktuaalsele Kaamerale aga seda tuleb ainult ohtuti. Nii et seniks kolab meie majas hommikuti Kuldsed Tydrukud - kajastavad rohkem aktuaalseid teemasid ja toesti on naljakad.

Tanana tahelepanu eest.

No comments:

Post a Comment