March 6, 2009

Bahamas

Nuudne sobranna ja endine klient V kutsus mind lounale. V on selline klassikaline iludus: sale, sihvakas, blond, heas vormis, klaar nahk ja pikad jalad. V soob igast vitamiine, alkoholi ja punast liha ei puudu suurt, toit on koik orgaaniline ja teeb joogat iga jumala paev. Kartsin et louna saab suht kuiv tulema aga vaga maitsev oli: portobello seente burger, spinat kitsejuustu ja seentega ja natuke lohet. Hiljem tegime tule kaminasse ja V tegi teed, mingi eriti popp sort Pariisist, must tee vanilje lohnaga ja vegan cookies mis jallegi olid head. Ja mul oli koht taiesti tais, isegi ohtusooki suurt ei soonud.

Joime kuuma vanilje lohnalist teed ja vaatasime kuidas halud polesid. V hammustab kupsist ja kusib et miks ma ei tuleks naiteks aprilli lopus Bahamasse, tema boyfriendil (endine Elizabeth Ardeni CEO) on seal uuratu maja mere aares. Naeratan ja utlen et V mul ei ole raha et kuskile hetkel minna, vahemalt seni kuni pangalaen makstud. V noogutab ja utleb et aga JetBluega on uks ots $99 + tax. Ja et seal olles ei peaks me ju midagi maksma. Vaatan unistavalt aknast valja lumehangedesse. Bahamas, aprillis soe soe. Rannailm. Maja mere aares. Hmmmmmm........
Ja siis V mainib nii muuseas et ta boyfr A on kaks korda juba Henry ja Nancyga kokteilil kainud. Henry ja Nancy? kusin. V noogutab: Kissingers. Aaaaa, no kuis laheb Kissinger'idel siis ka, kusis surmtosiselt ja siis purskame molemad naerma. V veel veenab mind et seal saaks G ja A golfi mangida ja Sean Connery kaib samas country club'is kus nemadki.

Vaga ahvatlev pakkumine. Aga kahepeale kokku tuleks $500 lennuk, ja eks me peaks ikka nad seal valja sooma viima voi millegi eest maksma, naiteks kokteilid ja muu siuke. Nii et kokku ikka tuleks. Ja meil pangalaen ka. Mis muidugi ei takista mind unistamast et me saaks mingi raha kokku ja minna. Mul igast suvekleite on millesse end pool-glamuurselt rasedana mahutada et siis Sean Conneryle tere lehvitada. :)




3 comments:

  1. Päris hea äri saaks nii teha kui teeks mingi online hsoppingu võimaluse eestlastele USAst.

    ReplyDelete
  2. Noh a võta nii, et sul on vähemalt keegi kes sind kutsub sellistesse kohtadesse, on siis raha või mitte :) Mind isegi ei kutsuta!!!!!
    Mnjaa, aga pane ebaysse mingid kleidid müüki mis pankrotiga seoses üle jäid (kui jäid) ja äkki tiksub mingi papp või siis müü ära mingi vana hõbedast küünlajalg või no ma ei tea, ilgelt ahvatlev pakkumine on küll :)

    ReplyDelete
  3. Noh, meil selle pankroti kuulutamisega laks inventuur pangale. Kui nad meile selle tagastavad siis proovin muidugi muua aga tulu laheks pangalaenu maksmisele. Eestis oleks vahva muua, eriti kuna neid disainereid seal ei nae.
    Aga siis meil veel kolimiskulud ja lapsukesele igast asju vaja soetada, nii et Bahamat ei oigusta mingi variandiga. Kahjuks... :( Ja ei taha nagu tapselt seletada osadele sopradele kui hale finantsiliselt olukord on, eriti kui neil pole.

    ReplyDelete