April 14, 2009

7 tõde endast

Tunnistan ausalt et olen jube kehv endast kirjutaja - mul facebook'is istuvad 20 vastust endast ja 15 kusimust sinu kohta ja ma roomsalt ignoreerin ning nyyd Hellik saatis 7 tõde endast. Raske on endast huvitavalt kirjutada, usun et mind saab siin blogis tundma kull. Aga mis laheks nagu "tõe" alla. Hmmmm....

1. Laksin poliitikat ja kaitset oppima osaliselt et isale lahemale saada. Motlesin et see akki seoks meid rohkem.

2. Minu elu koige suuremate saavutuste hulka loen a) oma abikaasa armastuse ja lugupidamise palvimise, b) oma sobrad ja pere, ja c) USAs ulikoolis matemaatikas ja geoloogias A+ saamise (matemaatika on alati mu vaenlane olnud aga siinne opetaja keeldus uskumast et ma loll blondiin olen ja ei tahtnud teist alla lasta ning ka seetottu et motled et geoloogia on raske eesti k, seda inglise k oppida on palju raskem. Sonavara taiesti puudus ja esimesed nadalad ei saanud midagi aru, ei klassis, ei laboris. Algasin C-- ja lopueksami sain A+)

3. Olen enda arust suur pragmaatik, lojaalne, ja suht kannatamatu. Lolle kannatan vahem ja vahem ja viimastel aastatel olen aru saanud lopuks et inimesi ei saa muuta kui nad ei taha muutuda. Sa saad ainult eemaldada moistuse piires negatiivsed mojud ja inimesed oma elust.

4. Kui ma alguses oma abikaasaga kaima hakkasin, siis ta teatas et tema midagi vaga konkreetset hetkel ei otsi (oli just pika ajalise suhte lopetanud) ja akki meil oleks niisama tore. Mul ei olnud keegi seda veel oelnud, sokeeritult pakkisin asjad ja laksin ara. 4 paeva parast G helistas ja me nuudseks 8 aastat koos.

5. Ma tahan sisekujundaks minna oppima voi vahemalt kellegi juurde toole kus opiks siis tehnilist kulge.

6. Emaks saamine on hirmuaratav prospekt. Nii paljudel sobrannadel on komplekse lapsepolvest. Et ise paremini hakkama saada.... Ning olen mures et ei suuda sama oma tytrele pakkuda mis minul lapsena oli kuna ta kasvab siin USAs ules. Et ta teaks ja aru saaks ja hindaks kust ta tuleb ja parit on. Keegi utles et you have to give your children roots and wings. Roots so they always have a place to come back to and wings so they can fly on their own.

7. Ma ei kannata kui WC paber on valesti rippuma pandud, rull peab ulevalt jooksma, mitte alt. Ma olen taiesti voimeline oma tuttavate juures rulle korrekteerima. :)

8 comments:

  1. Hehe selle viimase alapunkti osas :P. Mul on jälle vastupidine foobia - minu rull PEAB!!!! jooksma alt :D. Ja suure vaevaga hoian ennast vaos, et mitte asja "õigeks" kohendama asuda, kui see kellegi teise pool teistpidi on sätitud :P.

    ReplyDelete
  2. Jah see WC-paberi asi on vist paljudel inimestel. Minul peab ka alati öigetpidi jooksma. Aga mul on veel üks kiiks: ma ei salli, kui meil kodus juba kuid ühe ja sama mustriga WC-paber ripub. Ma tahan vaheldust!!!

    Merle

    ReplyDelete
  3. Ma arvasin,et sa juba meelega igoneerid, seda 7 tõe palvet ;)
    Mulle meeldis ka kõige rohkem sinust teada saada seda wc rulli värki, sellised kiiksud on mega nummid mu meelest! Mul raudselt vist rull tagurpidi, vähemalt ei pööra sellele iial tähelepanu, veel hullem ma tavaliselt ei viitsi rulli isegi üles riputada vaid ootan kuni mõni korramaniakk seda teeb :P

    ReplyDelete
  4. Ei ignoreerinud, lihtsalt ei osanud valja moelda mis see 7 asja olema peaks. :)

    ReplyDelete
  5. WC paberi osas nõus. Ikka pealt:) Ja küll tiivad ja juured paika saavad, ära väga muretse - süda on sul õige koha peal ja sellest täiesti piisab teinekord;)

    ReplyDelete
  6. Mul peab ka alt jooksma wc paber.Olen isegi korrigeerinud sõprade juures:D

    ReplyDelete
  7. paber peab pealt jooksma: on tehtud isegi uuringuid, et siis kulutad vähem ja paljudel paberihoidjatel on peal selline kaan, millega hoiad rulli kinni ning rebid mööda kaane äärt. :) võõraste juures küll korrigeerima ei kipu, oma valik ja ilmselt suur hulk ei pane seda tähelegi.

    ReplyDelete
  8. WC paber peab pealt jooksma - esiteks on tõestatud, et kulub vähem ja teiseks, ma olen õppinud hotelli toateenija ametit ja pange tähele - hotellis on ALATI pealt jooksev WC paber! Kuigi ma selle töö peal (hotellis) aastaid enam pole, korrigeerin alati ja igal pool wc-paberi rulle! :D

    ReplyDelete