April 13, 2009

Eesti otsib lemmiklaulu

Ema oieti ytles et tema arust enamusele on lihavotted ikka kas kevadpyha voi paksu janese pyha. Motlen et mulle kohe meeldiks paksu janese pyha tahistada. Igastahes, me nadalavahetus ei olnud suurt pyhalik, rohkem ambulantside ja haigla vahel suramist, kuna kallis kaasa tombas selja nii valja et ei suutnud uldse liigutada. Mul nooremat kaasat vaja!

Anyhuu, nuud joon oma decaf kohvi ja kaen lehti ja avastasin Eesti otsib lemmiklaulu SLolehest, kust voib koiki laulusid ka kuulata. Nii armas - koik vanad ja uued lemmikud ja muidu toredad laulud ja esitajad. Henry Laks - laulab ikka nii hasti kuigi nagi sama vasinud valja kui G parast unetud ood. Tanel Padar - laulis Aita mooda saata oo ja taitsa hasti laulis, mul noorsand kohe sumpaatsem. Ent miks Ivo Linna seda ei laulnud, kogu vana kahurvagi oli valjas, mis tema siis? Maarja oli igav nats, Marju Lanik klassika. Taavi Otsus - mis silmaroom, ma varem teda nagu ei teadnudki. Aga rohkem oleks voinud neid lauljad olla, kauneid laule meil ju niipalju ning neist voiks kohe CD kokku panna.

Kes kuulata tahab: http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?v=lemmiklaul

6 comments:

  1. Mo'tlesin, et ytlen Sulle ka siis "tere". Olen hakanud Sinu blogi lugejaks. Kuna ise elan ka siinpool ookeani, siis on huvitav Sinu elamusi/kogemusi ja"lgida. Palju o'nne lapsukese puhul.

    ReplyDelete
  2. Ise elan NJ's, kuid meil on maja MA's, nii et so'idame Connecticutist ikka la"bi. (mul on Su blogist meelde ja"a"nud, et elad sealkandis).

    ReplyDelete
  3. Lucky, lucky you. Emaili kui labi tulete, akki me trehvame kunagi. Oled sa ameeriklase voi eestlasega abielus? Ja teiseks, kas sa Real Housewives of New Jersey preview'd nagid? Tuletavad venelannasi meelde moningati, kas pole? :)

    ReplyDelete
  4. Kuule, ma ja"lgisin jah neid NJ "housewives". Mul on kohe selline tunne, et sellest tuleb veel jubedam seriaal kui nendest Atlanta "housewives." Kahjuks saab ja"lle terve "maailm" to'deda, et NJ on yks jube paik :) Noh, mis teha. Keegi peab ju yleja"a"nud Ameerikat lo'bustama.
    Ise ma nii hull/rikas/priiskav jne. ei ole :)
    Abielus olen jah ameeriklasega.
    Muide, kysimus- mitu kuud Sul juba on?? Ise sain just teada, et ootame ka.

    ReplyDelete
  5. Palju onne! Mul 2 kuud jaanud, juuni lopu poole peaks olema. Kuis end tunned - suda juba paha voi mitte?
    PS! Emaili iceh00@hotmail.com

    ReplyDelete