April 28, 2009

Hallelujah! Kiidusonad ämmalt.




Ma olen ilmselt ennem maininud et mina oma ämma suur lemmik ei ole olnud. G on tema silmatera, pere pesamuna ja nuud tuli mingi naine mingist pohjariigist ja isegi raagivad aegajalt sinna pohjariiki kolimisest. Ega ta ebaviisakas ei olnud otseselt aga siuke kulm-soe suhe oli kull. Ukskord kusisin et millega ma ka koogis aidata saaks ja vastati et mis loll kusimus. Ma (taiesti ebasviisakalt) vastasin et someone is bitchy today. Uups, tegelt nii ikka ammale ei oelda. Ja ta vist ikka ausalt uritas midn endale meeldima panna aga igakord ei onnestunud. G isale olen ma algusest peale meeldinud.
Ukskord jootsin (viisakalt, ainult kaks 2 Cosmopolitani lakski vaja) amma tais ja kusisin siis et miks ma talle ei meeldi. Ja vaatas mulle otsa ja utles - ara G-le haiget tee. Ja ma motlesin et noh, kui ma sedapsi jaan siis akki nyyd saan amma ryppe ja hea meel oli tal kyll. Ning muretsevad minu parast ja helistavad vahest ainult mulle et teada saada kuis laheb. Butiigi pankrotistamisega ja meie saastude nullimisega ilmselt kaotasin jalle punkte, sest G (ja mina ka!) oli paris stressis.

Eile raakisin nendega, ma ikka vahest helistan ja raagin G-st, sest mehed ennast ju ise ei kiida eks ole suurt. Kuna G-l on tervise probleeme olnud (enamus hullemaks tehtud stressi poolt) siis teatasin et olen halb naine ja vingun nii kaua kuna ta votab vagisi 2 paeva vabaks et me saaks kuskile tunni-kahe kaugusele minna puhkama. Mitte midagi erilist, eks ole, aga vahemalt tooasjadest, lapakast ja Blackberryst eemale. Vaidleme kodus kuna tal on too juures hirmus kiire, boss just lahkus ja talle saadetakse associate keda vaja treenida. Enamus naisi jaid nousse kui tervis nii kaest ara siis tehku mina mis vaja et teda toost eemale saada. Kaisin raseduse trumbi kaardi ka valja et kahe kuu parast pole meil kuskile minekut. Eks ole, pluss oudsalt tore oleks kahekesti kuskil romantikat teha: G ja mina ja minu suur koht.
Ning sellepeale, kallid kuulajad, utles mul ämm pisar silmis et G on vaga onnelik et ta endale nii hea naise on saanud.

Mul on oleks toru kaest ara kukkunud. 8 aastat vottis. 8 aastat. Halleluuja.

2 comments:

  1. Oi milline samm ämma poolt :)
    Eks nad ka leebuvad mingi hetk, kuigi jah 8 aastat on piiiiikkkkk aega ;)

    ReplyDelete
  2. Mulle meeldis see "someone is bitchy today " va"ga. Mo'nikord tuleb lihtsalt o"elda otse ja siis ja"etakse Sind rahule.

    ReplyDelete