April 27, 2009

Rufflebutts!

Mitmed emad kes on lastega koju jaanud, on leidnud et neis on ettevotja peidus ja on hakanud igast huvitavaid asju tegema-tootma-myyma. Kes teeb orgaanilisest riidest vms, kes heegeldab, kes toob sisse igast huvitavat kasitood lastele. See ema siin leidis et teeb laste aluspuksid jms lobusamaks. Vaga vahva, mind ajas naerma. Pidi mahkmed ilusti ara katma.
www.rufflebutts.com




6 comments:

  1. mäletan vene ajast ka sarnaseid roosasid puff-püksikesi :)

    ReplyDelete
  2. kusuures need on megalahedad ja mugavad, kasutasin oma tibil taolisi......

    ReplyDelete
  3. Ojaaa, igaljuhul on parem selisei vaadata, kui mähkmeid. :D Ja kuigi mu plika nüüd mähkmevaba, siis ikkagi plaanin ise ka selliseid aluspükse teha, nagunii on tal seelik/kleit kogu aeg nii, et pepu paistaks, oldu siis juba põnevad püksid seal serva all, mitte tavalised aluspüksid. :P

    Ja Puhvis Kukk.. Ma olen juba pikemat aega Su blogi püsikülastaja. Jäin lugema, sest Su jutud on kaasahaaravad ja mõtlemapanevad. Oled ääretult tubli, et pidasid oma butiiki (ja mis siis, et see pankrotti läks? Tuleb õige aeg, teed uue ja parema, proffid ettevõtjad ütlevad, et kolmas ettevõte alles sujub. Eelmised lähevad nahka ja see on normaaalne, eriti praegusel majanduslikul perioodil), see on olnud üks minu unistusi ka, kuid ei tea, kas millegi selliseni kunagi jõuan.. Pluss see, et sa oled kaugel võõral maal ja see, kuidas armastus su mehe vastu postitustest läbi kumab.. Hoolimine ja soov mõista ja soov saada koos hakkama..
    Sügav kummardus ning jõudu ja jaksu veel veidi veereda 2in1 olukorras. :D

    ReplyDelete
  4. Oi kui armsasti oeldud, mul kohe silm niiskeks. Aitah!

    ReplyDelete
  5. mulle saadeti 70-te algul välismaalt selliseid. siiani meeles, kuidas ma väiksena selliseid kandsin. armsad jah.

    ReplyDelete
  6. Oi oi mul olid aastal 1973 Nõukogude Eestis sellised püksid jalas! See "uus" on taasleitud vana! Väga armas, aga mul kaks poissi, neile juba ei pane neid jalga! :)
    Lugeja Eestist

    ReplyDelete