April 23, 2009

Suur, suurem, koige suurem

Yhel synnipaeva peol paar naist koonerdasid mind nurka ja kusisid et kas ma olen nii onnelik/roomus/erutatud/arevil lapsukese parast. Tirisin suurnurgad ules ja noogutasin agaralt ja siis kuulasin tund aega igast nouandeid - keisriloike, rinnaga toitmise, pudeliga toitmise, kaasa synnil juures olemise poolt ja vastu. Ja koike seda vaga avameelselt. Oeeehhhhh... Alkoholi ka tarbida ei saa, muidu oleks ehk vahe lihtsam koike seda vastuvotta. Motlesin alati et nende sobrannadega kes emad suurt muust ei saa raakidagi kui nende lastest (alguses ma motlen) siis nuud tuleb valja et inimesed ei taha sinuga muust raakida kui silmapiiril olevast emadusest.

Olen vaga onnelik muidugi, aga ilmselt mitte iga hetk ja ei demonstreeri seda ka koigile. Ja lisaks koigele sellele, valutab mul selg juba teist kuud kuna tombasin lihase valja ja kohu raskuse parast ei parane lihas enne kui laps valjas. Magada pole korralikult nadalaid saanud, mis teeb mind tigedaks ja vasinuks paeval. Koht kasvab nii ulemoistuse kiiresti et ise ka aru ei saa mis toimub. Enamus kaalukasvust on kohtu lainud kyll aga mnjah, minu tervislik toitumine ja jooga ja jalutamine ei avalda moju.

Annan nou tulevastele emadele et kui olete rasedad siis ignoreerige oma sobrannasid kes on voi on olnud modellid. Sobranna V on taielikus sokis minu kohu kasvu ule ja vangutab masendunult pead et kuidas mu nahk saab valja venitet jne. Ning siis kusib norga haalega et kas ma ikka tean kui korge suhkru sisaldusega need puuviljad (mango, apelsin, banaan jne) on mida ma soon. V ajas mind masendusse. :)

9 comments:

  1. Ignoreeri V-d! :P

    Vähemalt seni kuni selg nagunii valutab ja tuju magamatusest paha on :).

    ReplyDelete
  2. no puuvilju söö nüüd küll niipalju kui tahad, need ei avalda vähimatki mõju. õnneks sul laps sünnib varsti nagunii ja suvel taastad oma endise figuuri ilmselt ruttu (kuigi see ei ole ju üldsegi primaarne).

    ReplyDelete
  3. V-suguseid tuleb täiega ignoreerida. Meie seisame hea uue ilmakodaniku heaolu eest, nii et kui vaja puuvilja süüa, siis tuleb süüa! Kalli!

    ReplyDelete
  4. Kes mida oluliseks peab, kas oma muutuvat figuuri v6i tulevase tita tervist, ise peab otsustama. Lehes oli jutt mürgist, mis pärsib piima teket rindades ja mida briti arstid ravimi pähe "sotisaalsetel" p6hjustel soovijatele ka välja kirjutavad. Olevat eriti pop just figuurihoidjate hulgas.
    Sulle aga kainet m6istust ja südame häält!

    ReplyDelete
  5. Isver, ei siin on koik naised ikka oelnud et soo orgaaniliselt (eriti piim mida ma joon peab orgaaniline olema) mis on kallis kull. Nt tavaline piim on $1.59, orgaaniline $3.49.

    ReplyDelete
  6. Tibu kullake, kas tõesti selline rõõmus uudis, peale seda kui neti sain on tööd nii palju olnud et ei sinu ega trulla ega helliku blogi pole aega saanud kommenteridagi enam, see uudis on Mega Hea!!!!!!
    Jõudu ja tervist teile kõigile kolmele kasvamiseks ja arenemiseks a tervenemiseks :)
    Ja mis puutub virisemist, siis luban, et ma nii palju ei virise, neid nõrkuse hetki tuleb ikka ;)

    ReplyDelete
  7. Ohh seda muidugi aga ma vaatan korvalt ja lihtsalt kadestan. Varsti sul oma pood vanalinnas pusti nii et polegi. See amma poll oli andekas ja ilusate soovide raamat oli nii ilus.

    ReplyDelete
  8. iss ma vitsutasin 20 kg omale juurde ja keegi ei julgenud öelda (peale mu naistearsti), et ära söö! Ma oleks neile kolki andnud, iga loll teab, et rase olles ongi ainus õigus süüa mida tahad ja palju tahad ;)
    See V pane kohe paika!

    ReplyDelete
  9. Oh ei pea see toit midagi nii orgaaniline olema! Võta asja rahulikult ja söö, mida tahad ja sisetunne õigeks peab. Üldiselt sel ajal keha teab, mida ta vajab ja annab ennast üsna selgelt ka märku. Ära ülemõtle ja ära V-sid tähele pane, see kõik möödub ja pärast oled samasugune tagasi, kui vähegi tahad ja tahtejõudu omad. Mul on 2 poega ja figuur jälle endine, kõik on võimalik ja praegu anna järgi oma soovidele (mõistuse piires!)
    Võta valu vastu paracetamoli, see aitab ja on täiesti ohutu beebile. valu kannatada pole mõtet, see mõjub halvasti ka beebile. Tema saab osa sinu valust ja stressist. Magamatuse vastu ei oska midagi soovitada, see mul endal aastaid juba probleemiks.

    ReplyDelete