April 20, 2009

Suve oodates

Kui muidu ilmad vaga kevadised ei ole siis nadalavahetusel oli ligi 20 kraadi sooja, istusime valjas ja nautisime paikest. Esmaspaevaks on soojus koos paikesega taandunud, vihma sajab ja sooja on 5 kraadi. Ent nadala lopuks ennustatakse 23 kraadi!

Mulle on sumpaatne see kontseptsioon et let's bring outdoors in (mitmeid taimed sisse) ja indoors out (kas siis mugavad isted ja valisilmale vastupidavad padjad ja mooblikatted, saab ka spets puhuks veekindla vaiba toolide ja laua alla panna) - koik mis pikendaks selle ilma nautimist. Pildid Pottery Barn kataloogist. Kes inspiratsiooni vajab: http://www.potterybarn.com/content/shop/srot1/index.cfm?cm%5Ftype=lnav








3 comments:

  1. Kui paljudel ameeriklastel üldse on ilusat avarat muruplatsi?
    Seal ringi sõites torkavad silma väga suurte majadega asustatud aedikud, kus majadel vahepealset ruumi ei paista olevatki.

    ReplyDelete
  2. see viimane pilt on väga suvesooja-meretuule lõhnane.

    ReplyDelete
  3. Kuule paljudel on. Eks see soltub ka kus sa elad, kui linna lahedal ja kui kallis on maa. Naiteks Teksases ja lounapoolsetes osariikides on tublil enamusel suur aed ja bassein kui rahakott kannatab. Meie kandis, Connecticutis, on aiad ja grillimine ikka popp, siin mitmed suured taime ja puumuugi kohad mis teevad joudsat ari. Aga siin leidub koike, uhest aarmusest teise.

    ReplyDelete