September 25, 2009

Aru ma ei saa...

...hetkel kolmest asjast Eestis.

1. kuidas pidevalt pidevalt pidevalt mingi roolijoodik inimesi tapab

2. kuidas kohtusysteem on leidnud et inimese tapmise eest on 2.5 aastat vangis olekut piisav karistus. (soovitan koigile tuttavatele et kui kedagi tappa plaanis, tehku seda eestis. selle soovituse eest on inimesed mind eirama hakanud)

3. kuis saab poes liitri piima osta 4 krooni eest kui USAs koige odavam on ligi 20 krooni. ma laheks talunikega koos sonnikut poodide ette valama.

4 comments:

  1. Mis puutub liberaalsetesse karistustesse raskete kuritegude eest, siis pole siin Eesti ainus süüdlane. See on ilmselt terves Euroopas nii, sest Euroopas valitsevad inimõigused seavad kurjategijad sel pedestaalil mitu astet kõrgemale kannatanutest.

    ReplyDelete
  2. ilmselt ei ole Sa juba kaua Eestis elanud:D

    ReplyDelete
  3. selverist saab jah kilekotipiima 4.90 aga samas on kõrval piim 8eek:)sa oled ka rohke kursis meie piimahindadega kui mina siin eestis.pidin special hinnad üle vaatama et tõestust saada kas tõepoolest nii odavalt kui 4 eek on võimalik:)
    Kairi

    ReplyDelete
  4. Vabandan, et nii vanale teemale kommenteerin, ma alles avastasin su blogi ja tore on lugeda kellegi kirjutisi, kes elab minuga samal mandril ja on ka eestlane :)
    Et siis ei saanud jatta kommimata, et aga Krogerist ja Wal-Martist saab ju gallonilise ( selgituseks et gallon on ca 3.7 liitrit ) "piimapange" 1.99 eest :)
    See teeb siis umbes 5 eeki liiter?

    ReplyDelete