September 25, 2009

Hurraaa Poolale

kes on otsustanud pedofiile kastreerima hakata. Mina oleks surmaotsuse poolt isiklikult sest seda haigust valja ei ravi vanglas, pervert jaab perverdiks. Aga, kastreerimine kah ajab asja ara. Kuigi kolab julmemalt kui asi tegelt - nimelt antakse suudimoistetule lihtsalt ravimit mis neid impotenseks teeb.

Ikkagi voiks lihtsalt nad ara tappa.

6 comments:

  1. Kahtlen, et see asi neil nii lihtsalt läheb. Varsti on Liberties ja Amnesty jm inimõiguslased neil kallal ebainimliku seaduse kehtestamise eest ja agarad advokaadid kaebavad poola Euroopa Kohtusse.

    ReplyDelete
  2. Kindlasti. Ma alati vaatan suu lahti kui mingite pedofiilide/tapjate/vagistajate oigustest raagitakse. Sinu karistus peaks olema vordne su kuriteoga.

    ReplyDelete
  3. Tead, lugesin just mehele ka sinu teksti ja ta ka kiidab takka.
    Pedofiilia on haigus mida ei murra ega ravi ei rohu ega teraapiaga. Tahaks ka tegelt näha, et neile tehtaks nagu seapoegadele...kõhuli, jalad fikseeritakse ja lõigatakse ilma tuimestuseta tangide vahel munad maha..

    ReplyDelete
  4. Vot muidu oleks nous aga ega see nende pead ei ravi. See tahtmine voi halve on ikka alles ja siis, uhh, ma ei taha moeldagi kuidas seda valja elatakse....

    ReplyDelete
  5. Sa vist elad nüüd Atlantas? Eesti uudistes kirjutas, et Atlanta lähedale metsa rajatakse telklaager pedofiilidele. Kuidas kohalikud inimesed sellesse suhtuvad?

    ReplyDelete
  6. Ei, ma ikka veel Connecticutis.

    Nad on telgid ules pannud "office park" lahedal, mis on siis hunnik kontoreid uhes kandis kus inimesed ainult tootavad. Neid ei ole hetkel kuskile mujale panna kuna seaduste kohaselt nad ei tohi elada majade jms laheduses kus lapsed kaivad (pargid, koolid, lasteaiad, jne) nii et raske neil leida endale elamist. Osad kodutud ka sest keegi neid toole ei vota.

    ReplyDelete