September 2, 2009

Rapid Response

Labiraakimised haiglaga. Utlesin (loe: valetasin) et olen konsulteerinud advokaatidega ja kaalun kohtusse kaebamist. AGA kui nad teevad mis ma tahan siis ei kaeba. (ei ole raha et kaevata ja nii tahaks edasi minna ja kogu see draama selja taha jatta).
Ja mis ma tahan on jargmine. Massachussetsi osariik on selle juba kohustuslikuks teinud ja osad haiglad vabatahtlikult seda tegemas. Nimelt selline asi nagu Rapid Response - ule haigla on sildid kus kirjas number (sealsamas haiglas) kuhu helistada kui tunned et kas sinu voi su pereliikme eest hoolitsemine on probleemne voi et oed/arstid ei vota sind tosiselt voi ei kuula sind. Ning siis nad saadavad arsti kohe. Seadus sai vastu voetud parast seda kui 12 a poiss suri sisemisse verejooksu parast operatsiooni. Oed arsti ei kutsunud kuniks oli liiga hilja.

Vot ja palusin me haiglal sama korraldada. Leidsid et vaga hea mote, eriti kui rohutasin et vast ei pea keegi surema et midagi paremuse poole saaks teha. Lubati moelda ja mulle teada anda.

3 comments:

  1. See on patsiendi kaitse ühing või midagi taolist. See lahendab ka kaebusi ja seal ei ole rahalisi nõudeid.
    Kahju tekitamise tõttu tervisele, kohus arvestab ka moraalseid kannatusi. Tegelikult peaksite kindlaks tegema, kas Teie tervis on taastunud nii füüsiliselt kui moraalselt. USA s peaks ka olema, et vähekindlustatud saavad tasuta advokaaditeenuse. Nii see on Soomes ja juba ka Eestis.
    Head kosumist! Kõike head! In.

    ReplyDelete
  2. Ei USAs tasuta teenuseid pole ma kardan. Aga sul oigus, kui kohtusse laheks, siis emotsionaalne stress jms oleks vagagi arvestatav. Ma kohtun jarg esmasp gunekoloogia chairman'iga, ehk saab asju sirgemaks. Arstid kinnitavad et olen paranemas ja jargm sunnitusega komplikatsioone ei tohiks olla aga ega seda enne tea kui asi kaes.

    ReplyDelete