October 12, 2009

Protest

Oh no, not those again! huuatab G ullatavalt haalekalt kui hommikul kooki lahen. Noogutan uimasena nousolevalt, panen O kiike, kohendan ta sokke ja satin kerge teki peale. G silmitseb mind rahulolematult. Lahen ta korvale et endale kohvi kallata ja mainin et ta lohnab nii hasti. (olen toesti seda usku et mees voiks lohnu pidevalt kasutada, mul Dolce&Gabbana ja Diori meeste lohnad meeldivad). G paneb kae umber ja utleb: "Jah, sinu jaoks. Ja nii siis tasutakse mulle." Ryypan kohvi ja uritan aru saada millest jutt kaib. G suudistav pilk peatud mu pidzaama pukstel. Sain kuskil hirm odavalt, puuvillast. Hallid kull aga kellele see korda laheb. Peale G-i siis. Lahen peegli ette ja koige pealt kohkun ja siis purskame molemad naerma. Tagumik on nii valja veninud et sinna voiks 6 kannikat ara mahutada, polvekohad samamoodi. Traagiline.
Enda kaitseks seletan et kraabin neis tihti pool paeva ringi, hommikul O-ga ules, siis soodan teda, siis soon ise ja koristan koogi ara, siis mangin O-ga enne kui ta magama panen ja alles siis saan dusi alla ja vahetama. Nii et utilitaarsed puksid ja moni ime et valjaveninud. Aga toesti, ei saa tegelt vastu vaielda, isegi mu vanaisadel oli midagi paremat jalas. Luban olukorda parandada nii kahku kui voimalik ja midagi roosat ja satsilist leida. Inimeses peab koik ilus olema, kas pole?

7 comments:

  1. Ihii :) Noh mina mõistan täiega, et kõige jubedam ja lohvakam on mega mõnus seljas :P Eriti kui sa oled korraga kaka, tissi ja muus toimkonnas. See roosa sats ja pits oleks nagu nii poole tunniga sama tulemusega!

    ReplyDelete
  2. IRW...see perjood oli ajust kadumas aga saa nüüd meenutasid, et varsti on see jälle käes

    ReplyDelete
  3. :) peaks sulle mu hallid pidzaamapuksid meenena saatma. et heaks onneks voi nii...

    ReplyDelete
  4. Ole rõõmus, et abikaasa Sind ikka märkab:)Mitte nii nagu anektoodis, kus naine käib gaasimaskiga ringi ja mees ei saa arugi.

    ReplyDelete
  5. mulle meenus üks su kunagisi uue aasta lubadusi, kus sa lubasid olla rohkem glamuurne :))
    tead, mis selle outfiti juures veel kõige hullem on - puudub kontroll oma kehakaalu üle ja ühel hetkel avastad, et midagi muud enam selga ei lähe. olen midagi sellist üle elanud.

    ReplyDelete
  6. Pagulane - markamisega meil probleeme pole jah. Ta kurdab et ma teda ei nae. :)
    AN: mul on meeles! seetottu voimlen iga paev, isegi jooksmas kaisin tana! aga aeglaselt laheb ja glamuursusest pole lohnagi.

    ReplyDelete
  7. Kusjuures, 2 last ja kolmas tulekul...esimest korda ma karjun naiselikuse järgi, läksin eelmine nädal kingi ostma ja nui neljaks nõudsin kontsa lõpuks ometi, mis sest, et kanda ei suuda, aga ma tahan näha välja nagu naine, kasvõi natukene ;)

    ReplyDelete