November 17, 2009

Home Improvement Projects..

ehk siis sona sonalt kodu paremaks tegemise projektid. Kaks asja mida mulle pole antud on viisipidamine ja kunstimeel. Mis ei takistanud mul muidugi kooris koige valjumalt laulda ja igast nanne kunsti laia ja haarava lipu all kokku keerata. Praktlised olid need projektid, naiteks otsustasin kole kollase kulmkapi saravaks valgeks varviga. Pihustiga. Ei loppenud hasti. Siis on kodus emal alles veel vist mitmeid heegeldatud ullitisi mis kohe-kohe oleks valmis kui oleks vaid viimase rea lopetanud, oosark millele varukas kulge omblemata jne jne jne.

Eile laksin korjasin hunniku lehti Oliviaga ja otsustasin nad klaasist vaaside umber siduda. Tombasin kleeplindiga umber, sinna kulge lehed ja sidusin kooginooriga kinni.





Koogis oli uks nukker koht ukse korval kus peegel rippus. Olin tahtnud seda tukk aega asendada tahvli-magneti kombinatsiooniga. Taiturult sain raami, kleepisin aared kinni ja varvisin magneetilise primer'iga ule (ka kaib metallic primer'i all).



Ilusasti kolm korda ja proovisin magnetid, kukkus kohe maha. Uus kolm korda, jalle maas. Ja nonda see oktoober moodus... 30 kihti hiljem, pluss kolm kihti chalkboard varvi. Kuna teip oli nii kaua seal peal siis tombas nats varvi aartest maha, pean mingi hetk ule kaima aared aga hetkel ajab asja ara.
Voila....

1 comment:

  1. Some very nice pictures there, in a classical style of home improvement.

    ReplyDelete