August 2, 2010

Jargmine etapp

Laksime Oliviaga koos kingi ostma. Emmele siis midagi siis n.o meelega sellist mis emmelik ei tundu ie korge kontsaga lillad ussinahast suvekingad. Oliviale midagi sellist mis jalga laheks, tal nii lai jalg (voi korge tegelt) et oudne hada on kingadega. Traageldab ringi nagu vaenelaps paljajalu, arsti juures oodates motlesin et tagumine aeg.



Noor ja kena muugimees leidis Oliviale tossupaari, Olivia istus nagu mumm, liigutas ripsmeid ja umises midagi omas keeles. Naeratas ja teinud teist nagugi kui tosse jalga prooviti. Ja pean utlema, kerge vibalik kais sudamest labi kui Olivia jalgadele tousis ja mu vaike beebi mooda poodi ringi kondis. Muidu on selline sulelaps.... Nii suur ja "taiskasvanu" tundus. Mul oli kohe klomp kurgus ja muugimees vaatas roomsalt noogutades otsa. Olivia kondis ise poest valja, tossusid ara ei voetud jalast kui magama mineku aeg kaes. :) Meheode utles et tana opib kaima, homme lopetab keskkooli.

2 comments:

  1. nii ta on :)
    ja pane tahele - varsti valib laps omale ise kingi, minu 7a on nii ara amerikaniseerunud ja oskab nii hasti shopata, et valib ka mulle riideid ja kusjuures vaga hea maitse tal :))

    ReplyDelete