July 29, 2011

Body Blues

Kuu aega moodas. Lapsuke soob magab nutab. Voodi ei meeldi, karu ei meeldi, kallakuga voodi moodi asjanduses kannatab natuge aga eelistab kellegi rinnal magada. Oosel haalitseb nii kovasti, ka magades, et suurt magada ei saa. Uhesonaga, tavaline beebi.

Emal: rongad silmade all - jah. magamata - jah. hallikas valge nahk - jah. suur koht mis loperdab ees - jah. 8 kilo mahavotmata - mhmhm. suur arm kohul- ka olemas. piimaplekid igal pool - ka olemas. Yhesonaga, tavaline ema.

Ja enne kui mul kollektiivselt oeldakse et kallis inimene sul kuu moodas keisrist ja anna aea atra seada. Ma teadlik sellest. Mul on lihtsalt nii palju draamat selle rasedusega olnud, raakimata utoopilistest haiglaarvetest, ning nyyd kaks last eri vanuses ja ma ei ole kindel kuidas nendega hakkama saada ja edasi majandada. Ma lihtsalt tahaks enda moodi jalle valja naha. Voi midagigi enda kontrolli alla saada. Edev voib olla aga olen alati uskunud et kui naed hea valja tunned end paremini ja saad paremini hakkama igasuguste asjadega mis me elu moodustavad.

Ja siis motlesin dusi all miskiparast et mis see elu mote on (kus mujal filosoofiliselt motteid ikka molgutad), siuke vasimus oli peal. Ja siis motlesin veel et iga paev uks ja sama. Kuidagi masendav. Aga siis haaras Olivia mul jalast kinni ja silm saramas peas ytles MommieMommieMommie ja ma sulasin. Ning hiljem kaasa kommenteeris minu tagumiku suhtes et very sexy voi nii ja vaike muhv naeratas oma hambutut naeratust ning siis ma motlesin et tegelt no ei saa kurta. Ei saa. :) (ok voib olla kaalu suhtes natukene ikkagi)

6 comments:

  1. awww. no kõrgem tase, suuremad nõudmised;) aga eks sa tead ise ka, et nats võtab aega. ja 1 kuu on juba pikk aeg vastu panna.

    ReplyDelete
  2. oh kullake... täiesti normaalsed mõtted ja tunded! :) läheb aega mööda ja mõtted muutuvad :)

    Jõudu! :)

    ReplyDelete
  3. Oh postkontor ja pudel rummi... anyhow, sa oled mu inspiratsioon kunagi oktoobri lòpus ilmselt :)

    ReplyDelete
  4. Müts maani maha naiste ees, kes väikse vanusevahega lapsi saavad. Kõikidest sinu poolt loetletud kannatustest, k.a. suur kõht, oleks vaid pool alles, kui laste vanusevahe oleks suurem. Loogiline ka: organism on taastunud, tõeline beebiisu tagasi, töö tegemist vahepeal jälle siiber saanud ja suurem laps saab ise tagumiku pühkimisega hakkama.
    Seega - maani kummardus teile väikse vanusevahega laste emad-isad.

    ReplyDelete
  5. Ma ei kainud tool, tegin stilistina nii vabakutselisena aga pohiline motivatsioon oli selle lapsetegemise & beebimajanduse aeg umber saada. Et nagunii esimesega kodus ja 33 kah. :) 35 on advanced maternal age. Aga osad naised raagivad kuis imetamisega the weight fell off aga minu oma ei liigu absoluutselt. Kurjam.

    ReplyDelete
  6. ma ka votan mytsi maha. mul tuli teise lapse isu alles, kui tytar oli 5a. kuid ma ei lainud taiskohaga toole ka enne, kui ta oli 4a. nyyd tunnen kyll, et hea meelega oleks beebiga kodus, kahjuks siin pole emapalka ja hetkel yhe palgaga ei veaks kuidagi valja...
    kell tiksub, sest olen juba 31a ja laste vanusevaheks yle 10a ei tahaks... ka minu jaoks on piir 35a teise lapse saamiseks.
    ei kujuta yldse ette, mida teine rasedus teeb kehaga, marleeniga laks imetamisega koik ilusti maha kiiresti. palju jalutamist ka muidugi ja polnud eriti aega syya ega syya teha :) Edu!!

    ReplyDelete